29 januari 2014

Mac Bundel 4.0: Bepaal zelf de prijs voor 11 super OS X applicaties

Mac Bundle NYOP 4Applicaties kopen met een leuke korting vinden we uiteraard allemaal fijn. Daarom is er weer een Mac Bundel in het leven geroepen, voor een mooi bedrag krijg je een aantal handige OS X applicaties. Dit maal kun je zelf de prijs bepalen voor de Mac Bundel 4.0. In deze bundel bevinden zich 11 super applicaties waaronder: Flux 4, MacX Video Converter Pro, Jump Desktop, Boom For Mac.

De totale waarde van de applicaties in deze bundel is normaal gesproken $461, maar nu mag jezelf de prijs bepalen. Zo betaal je bijvoorbeeld voor deze volledige bundel met 89% korting slechts $49,99. Meer informatie over de bundel kun je hieronder teruglezen of via deze webpagina.

Flux 4
Een opvallende applicatie in het rijtje is Flux 4. Met behulp van deze professionele applicatie kun je eenvoudig en snel een eigen webpagina bouwen. Je kan kiezen uit voorgeprogrammeerde ontwerpen of begin zelf helemaal vanaf nul. Op eenvoudige wijze kun je met de WYSIWYG editor HTML5 en CSS code samenstellen en onmiddellijk uitproberen. Daarnaast bevat Flux een hoop handige tools en functies die je helpen bij het maken van je eigen webdesign.

MacX Video Converter Pro
Met behulp van de applicatie MacX Video Converter Pro kun je allerlei verschillende type videobestanden converteren naar een ander gewenst formaat. iTunes ondersteunt alleen .mp4 en .mov videobestanden en de standaard audiobestanden .aac, m4a en mp3. Heb je een andere bestandstype dan kun je die die niet direct toevoegen. Met applicatie MacX Video Converter Pro kun je video en audio bestanden converteren voor gebruik op de Apple TV, iPhone, iPad en iPod Touch. De applicatie ondersteund een hoop videoformaten waaronder avi, mkv, flash, online video’s, enzovoorts.

Jump Desktop

Benader je Mac overal ter wereld met de fantastische applicatie Jump Desktop. Installeer deze applicatie en configureer vervolgens de computers die je eenvoudig wilt benaderen via het internet. Met behulp van de iOS applicatie kun je je Mac ook benaderen via je iPhone, iPad of iPod Touch. Uiteraard wordt alles goed beveiligd met een wachtwoord en kun je alleen maar toegang krijgen wanneer je een computer of (iOS) apparaat toevoegt aan Jump Desktop. Meer informatie over Jump Desktop kun je terugvinden op het youtube kanaal van Jump Desktop.

Boom!

Wanneer je muziek luistert of een film bekijkt kan het voorkomen dat het geluid van je Mac net niet hard genoeg gaat om de juiste belevenis te krijgen. Dankzij de applicatie Boom! kun je het volume van je mac een extra boost geven. De applicatie zorgt ervoor dat het geluid stukken harder wordt zonder dat dit ten kosten van de kwaliteit gaat. De ideale manier om een feestje te houden in je eigen huiskamer.

Naast de vier bovenstaande applicaties zijn er nog 7 applicaties aanwezig in de Mac Bundel 4.0. Deze applicatie zijn: Snagit For Mac, Tunes Cleaner, Mariner Write, CameraBag 2, Chronicle 5, Folx Pro en Elite Keylogger Pro. Meer informatie over deze applicaties kun je hier terugvinden.

De prijs voor deze bundel kun je zelf bepalen, let wel op dat je minstens de 'Average Price’ dient te betalen om recht te hebben op alle 11 applicaties. Dit bedrag ligt tussen de $6 en $15 wat bijzonder weinig is voor het gehele pakket. De waarde van deze gehele bundel is $461, daarom is $49,99 (een korting 89%) een rechtvaardige prijs. Klik hier om onmiddellijk deze bundel aan te schaffen. Let op het gaar hier om een tijdelijke actie en loopt dus binnenkort af.Reacties


 • Jurgen

  25 januari 2014 om 14:18

  Kijk, dit zijn nog eens leuke acties!! Meteen gebruik van gemaakt!

 • Ad

  25 januari 2014 om 18:55

  Leest eerst eens de beoordelingen (2 maar) in de app store, van flux 4, is mijn tip.

 • Jurgen

  27 januari 2014 om 21:04

  Tja Ad, dat kan je altijd treffen. Ik was vooral geïnteresseerd in de SnagIt software, en voor die $9 heb ik mijzelf daar geen bult aan gevallen ;-) Iets met een gegeven paard…

 • Peter Scheele

  30 januari 2014 om 20:32

  Misschien wat late reactie: ik gebruik Flux al meer dan een jaar en ik ben heel tevreden. Maar eenvoudig is het niet, het programma heeft erg veel mogelijkheden en de ‘learning curve’ is wat steil.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!