Menu

1 april 2011

BETAMac OS X Lion Developer preview 2

Apple heeft een nieuwe Developer preview 2 van Mac OS X Lion (11A419) beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars.

Er is op dit moment nog weinig bekend over eventuele nieuwe features en wijzigingen ten opzichte van de vorige beta 11A390. De algehele stabiliteit en performance is in deze beta sterk verbeterd. Opvallend in deze release is dat de iCal applicatie is voorzien van een nieuw uiterlijk.

Wil je de Mac OS X Lion Developer preview 2 zelf uitproberen dan kun je terecht op iModZone:

Direct en bittorrent download:

http://download.imodzone.net/download/




Gerelateerde tips:




Reacties


  • Matthijs 1 april 2011 om 12:02

    Beide links zijn niet beschikbaar.. Bestand 1 lijkt te zijn verwijderd, link 2 is verboden want hot linking is niet toegestaan.

  • Matthijs 1 april 2011 om 12:05

    Maar toch bedankt voor het posten! Ik was al een dag op zoek naar een goede download en die heb ik nu gevonden ;).

  • Anske 1 april 2011 om 12:13

    Als de links hierboven niet werken.. gewoon even op de downloadpage kijken van imodzone.. zo moeilijk was het niet!
    Toch bedankt voor het idee! Heb de eerste beta met veel plezier geprobeerd, ben benieuwd naar de verbeterpunten

  • Dagaloni 1 april 2011 om 13:46

    Hopelijk ondersteunt deze versie wel de drivers van de MacBook Pro early 2011 :)

  • maclover 1 april 2011 om 14:02

    Hmm, illegaal gebruik wordt hier wel gestimuleerd….

  • Max 1 april 2011 om 14:12

    @maclover: Valt mij inderdaad ook op dat er de laatste tijd steeds meer Jailbreak, mod en hack tips te vinden zijn. Ik vind er verder niks van. (goed/slecht)

  • Michael 1 april 2011 om 15:15

    @maclover Jailbreaken is niet illegaal, tweaken op je eigen Mac is niet illegaal, en een testversie van Lion gerbuiken is niet illegaal.

  • Robbin 1 april 2011 om 15:39

    Valt deze over de vorige beta heen te installeren..

  • Jordy 1 april 2011 om 16:25

    Kun je deze preview gewoon installeren en gebruiken als je geen developer bent? Of moet je apparaat als deverlopment machine geregistreerd zijn bij Apple?

  • maclover 1 april 2011 om 20:00

    Ik heb het alleen over het installeren van de beta als non-ADC lid, dat mag niet en je mag ook geen details over het OS naar buiten brengen.
    Zo staat het gewoon in de EULA.

  • Cédric 1 april 2011 om 20:46

    Kan je deze versie van Lion ook installeren volgens een eerder artikel?

  • Harold 1 april 2011 om 23:00

    Je kan deze versie over de eerste versie heen installeren. Wel eerst Software Update uitvoeren. Dan Preview 2 installeren.

  • Mike 1 april 2011 om 23:06

    Heb net P2 geïnstalleerd. Wat een verschil al met de eerste Lion Beta! Alles loopt net zo snel en mooi op. Ik zou hem bijna over SL installeren ;-)
    Ik heb een partitie aangemaakt van 75 G en hem daarop geïnstalleerd. Ga het een aantal dagen bekijken en diverse software installeren, kijken of dat lekker loopt.

    groet Mike

  • Ralph Schuurman 2 april 2011 om 18:36

    Werkt bij jullie de Direct Download link wel? Bij mij slaat hij hem wel op maar download hem niet. Ik krijg wel de file maar die is dus incomplete.

  • Paullez 3 april 2011 om 12:05

    Versie 2 geinstalleerd. Werkt leuk behalve met mijn externe beelscherm. De kleuren verschieten. Ook als ik hem als 1e en enigste scherm gebruik. Op het scherm van de macbook pro gaat alles prima.

  • maclover 3 april 2011 om 16:31

    Als je nou ADC member of gratis Apple beta tester wordt.. Kun je ook nog je feedback geven.
    Appleseed gratis:
    https://appleseed.apple.com/cgi-bin/WebObjects/SeedPortal

  • Mike 4 april 2011 om 17:12

    Heb nu de 2e preview erop gezet werkt geweldig. De eerste had zeker nog wat te wensen over en nu doet het skype het niet meer. Heb dit opgelost door versie 2.8 erop te zetten..

  • Max 20 mei 2012 om 17:46

    @maclover hoe word je lid van appleseed?

Een reactie toevoegen: