8 november 2009

NieuwsMacBeurs (Hasselt België) 15 November

macbeurs09

Voor de twaalfde de keer wordt in Hasselt (België) op zondag 15 November de MacBeurs georganiseerd door de Belgische gebruikersgroep MacLimburg. Dit jaar worden er weer workshops gehouden en maak je kans om een iPod Touch of iPod Nano te winnen. In de grote beurszaal is het natuurlijk te doen. Hier kan je de meeste handelaren vinden alsook verschillende demo-standen van fabrikanten en Apple dealers.

Vanaf 10u15 starten voortdurend workshops in de zalen van de MacBeurs, en dit tot 16u00. Er worden workshops gegevens op het gebied van de iPhone, Mac OS X, Fotografie, Webdesign, Audio, Video en Applicaties. Zoals vorig jaar zijn er ook weer classrooms, en een muziekzaal waar je ook hands-on nieuwigheden kunt proeven en uitproberen.

Dit is maar een greep uit wat er allemaal te doen en beleven valt op de MacBeurs. Workshops door ervaren gebruikers. Sprekers uit Nederland en België. Classrooms gebracht door docenten. Jouw kans om "het" in de vingers te krijgen. Wil je weten wanneer, ga dan naar de macbeurs website voor een gedetailleerde timing. De MacBeurs opent om 10u en elke workshop duurt 60 minuten.

Veel actie dus op de MacBeurs. Maar er is ook een belangrijk aanbod van de standhouders, 2de hands, een genius-bar voor al je vragen, een gamecorner.

De entree voor de MacBeurs bedraagt € 2,50

Lokatie: Kiezelstraat 118 (Godsheide), Hasselt, België
Zondag 15 November 2008 van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie: www.macbeurs.be

macbeurs - 2009 nieuwsReacties


 • A.G. Bos

  9 november 2009 om 21:46

  Fantasties ga er heen, ik ben beginnende Apple fan en heb nog een hoop te leren.

  Ben

 • Louis Peeters

  18 november 2009 om 19:36

  Ik was er en heb me geweldig geamuseerd en veel bijgeleerd. Jammer dat ik maar enkele workshops kon volgen. Had nooit gedacht dat er zoiets bestond als de MacBeurs.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!