28 maart 2013

MacBundler: 9 Mac applicaties met 90% korting

bundleiconHet is altijd fijn meer voor je geld te krijgen, uiteraard is dit ook het geval wanneer het over software gaat voor je Mac. Traditiegetrouw verschijnen er op regelmatige basis heuse Macbundels waarbij je veel applicaties kunt aanschaffen met een zeer hoge korting (80-90%).

Op dit moment is er een erg interessante 'lente'-bundel waarbij je 9 applicaties kunt aanschaffen voor slechts $42 (€ 32) originele prijs $434. Het gaat hier om bekende en iets minder bekende applicatie waarbij je meer uit je Mac kunt halen. Bekijk hiervoor onderstaand schema met de negen applicaties.

Contactizer Pro is een geweldige alles-in-een oplossing voor het beheren, delen en ordenen van uw persoonlijke en zakelijke informatie van contacten en collega's.

KeyCue helpt je om OS X-applicaties efficiënter te gebruiken. Wanneer deze applicatie actief is en je de cmd⌘ ingedrukt houdt krijg je een handig overzicht van alle beschikbare toetscombinaties en snelkoppelingen die je snel kunt uitvoeren. Nooit meer zoeken in de vele menu's van de OS X menubalk.

Disk Drill is een data recovery software voor OS X. Eenvoudig kun je je bestanden beschermen tegen het per ongeluk verwijderen, en kan je met behulp van de applicatie snel per ongeluk gewiste bestanden herstellen. Niet alleen het bestand zelf wordt hersteld, maar ook de eigenschappen, zoals de oorspronkelijke bestandsnaam, locatie, etc. Je kunt bestanden herstellen vanaf een harddisk, usb stick en (SSD) fotokaartjes.

Eerder hebben we deze applicatie al besproken op appletips, dit kun je hier terugvinden. Mocht je ooit één bestand per ongeluk kwijtraken dan heeft deze applicatie zich al terug verdiend, de reguliere prijs is $89!.

dd-ipod-scan-results-mp3-reg

• Met behulp van AppShelf kun je alle serienummers, regestratiecodes, enzovoorts van applicaties bekijken en bewaren. Op deze manier kun je altijd de codes raadplegen zonder een hoop zoekwerk.

Default Folder X voegt een extra werkbalk toe aan de rechterkant van de dialoogvensters 'Openen' en 'Opslaan'. De werkbalk geeft je snel toegang tot verschillende mappen en opdrachten. Zo kun je snel je favorieten, meest gebruikte of recent geopende mappen in Finder openen vanuit de werkbalk en snel een bestand bewaren of openen.

702+ Premium Fonts is een pakket waarbij er meer dan 700 betaalde lettertypes kunnen worden geïnstalleerd op je Mac. Zo kun je posters, foto's, brieven, enzovoorts opfleuren met je eigen originele niet standaard lettertypes.

Circus Ponies NoteBook is een ideale oplossing voor gebruikers die het organiseren van informatie beu zijn. Met behulp van deze applicatie maak je notebooks op basis van wat je uitgangspunt is. Het schrijven van een notitie, het starten van een project, of gewoon het bijhouden van een dagboek krijg je een mooie, georganiseerde uitgangspunt. In principe is het een digitaal papieren notitieboekje.

NoteBook640

• Met Color Splash Pro kun je je foto's eenvoudig bewerken tot zwart-wit afbeelding en daarna voorzien val leuke en mooie kleureffecten.

• Wanneer je gebruik maakt van Cinch veranderen de randen van het scherm in 'hot zones' hierdoor is het mogelijk om een venster van een applicatie te slepen naar deze zone en automatisch wordt het venster aangepassen. Zo kun je deze naar de rechterkant slepen en zal het venster precies gehalveerd worden, op deze manier kun je twee vensters naast elkaar plaatsen zonder het nodige handmatige aanpassingswerk.

De MacBundler heeft normaal een waarde van $434, echter kun je hem nog tot en met aanstaande maandag de volledige bundel kopen voor slechts $42. Het ideale koopje voor de Pasen. De Macbundel kun je hier aanschaffen.

Meer tips over applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


 • jocstone

  28 maart 2013 om 12:16

  Disk Drill lijkt interessant en Default Folder gebruik ik reeds sinds Mac OS9, een super app! wel even alle toeters en bellen uitschakelen om het wat vlotter te laten lopen.

 • Roy

  28 maart 2013 om 12:57

  Erg leuk. Vanavond eens even kijken. Zitten nuttige dingen tussen

 • Rob

  18 april 2013 om 13:07

  Keycue ken ik als “Cheatsheet” en is gratis verkrijgbaar.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!