28 juni 2016

Stel je eigen Mac app bundel samen voor slechts €20

App Store logo met bundlehunt

Mac applicaties kopen met korting, dat wil iedereen! Gelukkig zijn er regelmatig interessante aanbiedingen voor Map App Store apps, deze vind je hier terug op appletips.

Echter zijn er ook een hoop goede Mac applicaties die niet te downloaden zijn in de Mac App Store, voor deze apps zijn ook kortingen te vinden. De apps worden vaak in een bundel aangeboden, je betaalt een vast prijs voor een x aantal applicaties. Helaas zijn de applicaties in deze bundel niet allemaal even interessant, daar komt nu verandering in met de website bundlehunt, hier kun je namelijk zelf je bundel samenstellen!

De website biedt 38 verschillende en goede Mac Applicaties aan, uit dit aantal mag je er 10 kiezen voor een vast bedrag van $21,99 (€20,00). Welke applicaties je kiest is geheel aan jou, zo heb je altijd 10 interessante applicaties voor een lage prijs.

bundlebunt-june

Je hebt de keuze uit ondermeer: Swift Publisher, Paragon NTFS for Mac 14, Paragon Camptune X, Commander One, Focus, Intensify, Morph Age, Paperless, TidyUp, Records, Hyperplan, MacBooster 3, Periscope Pro, Total Video Player Pro, PhotoStitcher, FilePane, Quick Print, Data Recovery for Mac, Data Recovery for iPhone / iPad en meer!

Alle applicaties en informatie over de apps kun je hier bekijken.

Om de bundel samen te stellen volstaat het te navigeren naar deze pagina, bekijk de apps en klik op de plus-knop om de app toe te voegen aan je bundel. Wanneer je er 10 hebt gekozen kun je via de 'Buy now for $21,99' klikken. Vervolgens kun je de bundel aanschaffen via PayPal of creditcard, daarna kun je vanuit je account op bundlehunt de applicaties downloaden inclusief de license key.

Meer informatie over bundlehunt lees je hier terug in de FAQ.Reacties


 • Jan

  8 juli 2016 om 13:40

  Wat is dit StackSocial eigenlijk precies? Ze verkopen zelfs Adobe-producten voor veel minder dan de normale prijs. Zit hier een addertje onder het gras wellicht?
  Gr, Jan.

 • Wesley Fabry

  8 juli 2016 om 16:34

  StackSocial is een bedrijf dat soft- en hardware ontwikkelaars en fabrikanten aanspreekt om tijdelijk bij hun acties te doen zodat jij de software goedkoper kunt aanschaffen. Adobe zijn op dit moment wel cursussen en geen producten.

Een reactie toevoegen: