3 juli 2017

Converteer video’s en DVD’s met MacX DVD Ripper en MacX Video Converter (50% korting)

Converter MACX icoon

Het is herfst! Dit voor veel ontwikkelaars een mooie aangelegenheid om hun producten met een mooie korting aan te bieden. Zo kun je nu MacX Video Converter en MacX DVD ripper nu kopen met 50% korting.

Iedereen heeft wel een aantal digitale films of DVD's, maar helaas zijn die niet allemaal afspeelbaar op bijvoorbeeld je iPhone, iPad en iPod Touch. Met behulp van MacX Video Converter Pro kun je al je videobestanden converteren naar ieder gewenst bestand. Met MacX DVD ripper kun je jouw films heel eenvoudig digitaliseren.

Met MacX Converter Pro kun je op een eenvoudige manier je een onleesbaar bestand omzetten naar een iPad, iPhone, Apple TV of Mac leesbaar mediabestand. Denk hierbij aan AVI, MOV, MPY, MVK, etc. De applicatie werkt snel en converteert je video’s in hoge kwaliteit. Bovendien kun je allerlei geavanceerde opties activeren en is de applicatie zelfs in staat beschadigde video’s te herstellen tijdens het converteren.

MacX converter app OS X

Wanneer je nog een grote collectie DVD’s hebt en je deze digitaal wil vereeuwigen is MacX DVD Ripper een echte aanrader. Met behulp van deze applicatie kun je DVD’s eenvoudig kopiëren naar allerlei verschillende mediabestanden. De app werkt snel en converteert je DVD’s in hoge kwaliteit. Met de verschillende geavanceerde opties haal je nog meer uit je DVD’s. Als klap op de vuurpijl kan de app beschadigde DVD’s te herstellen tijdens het digitaliseren.

Nieuw! MacX MediaTrans

Nieuw is MacX MediaTrans, met deze app kun je foto's, video's en muziek exporteren vanaf je iPhone of iPad. Eenvoudig kun je beltonen bewerken en toevoegen aan je iPhone, epubs converteren en je iDevice koppelen aan je Mac en gebruiken benaderen als usb-drive. Nu ook tijdelijk 50% korting!

Extra korting op MacX DVD Ripper en MacX Video Converter pakket

Beide applicaties zijn momenteel met 50% korting te koop. Daarnaast is het mogelijk beide applicatie samen aan te schaffen in een speciaal pakket met 70% korting.

Klik hier om deze speciale herfstaanbieding te bekijken


 • marcel

  26 december 2015 om 15:13

  Dit is een super programma gebruik deze al een heletijd om video’s te converteren voor apple tv en ook YouTube filmpjes

 • Skappie

  11 april 2016 om 19:28

  Wil het pakket graag kopen, maar alleen te krijgen met een credit card. Heb ik niet, gemiste kans dus. Mag wel vermeld worden in het verhaal.

 • Yves

  23 mei 2016 om 15:19

  Toch wat problemen gehad om een dvd te kunnen branden.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!