22 mei 2011

MacHeist 2011 is van start gegaan

De weekend is de MacHeist 2011 van gestart gegaan. Macheist is een initiatief, waarmee je goedkoop programma’s voor je Mac kunt aanschaffen. Macheist maakt een bundel met Mac OS X programma’s die je voor enkele tientallen dollars kunt kopen, de totale waarde van alle programma’s los is vaak het tienvoudige. De voorgaande jaren waren er zeer professionele programma’s te downloaden. Als er iets bijzit wat je aanspreekt, ben je goedkoper uit, dan dat je het product los zou aanschaffen. Overigens gaat er van de opbrengsten ook een deel naar een goed doel.

Maar zoals altijd bij Macheist zijn er voor de grote bekendmaking van de nieuwe bundel een aantal puzzels, door het oplossen van deze puzzels worden er gratis applicaties aangeboden en ook daar zit vaak hele bekende titels tussen.

Dit keer is er een grote kluis op webpagina van MacHeist te zien. Als je de kluis wilt openen, moet je met een iOS device naar Macheist.com gaan. Vervolgens moet je met twee vingers het doolhof tegen de klok in laten draaien. Dit moet je doen totdat er vier paarse iconen verschijnen, hierna krijg je een plattegrond te zien. Deze plattegrond blijkt overeen te komen met de indeling van de Apple Store op 5th avenue in New York. Op dat dat punt stopt op dit moment de spoiler maar het is zeer verstandig om de macheist website of de Twitter hashtag #theheist de komende dagen goed in de gaten te houden.

Meer informatie over de MacHeist Spoiler kun je teruglezen op:

http://macheist.com/forums/viewtopic.php?pid=395416

Via: TipForYouReacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!