6 december 2012

iOS 6Mypassbook.nl: Alle Nederlandse kortingsbonnen bij elkaar

In de Verenigde Staten is Passbook al min of meer ingeburgerd. Vele winkels bieden hier al kortingen en klantenkaarten aan. Denk hierbij aan Starbucks, hier in Nederland komt Passbook langzaam op gang.

Eerder waren er al koffieketens en electronicazaken die een korting aanboden via een Passbook coupon. Vanaf deze week zijn daar een groot aantal winkels bijgekomen, Mypassbook.nl is de eerste webpagina in Nederland waar je alle beschikbare passbook coupons eenvoudig en snel kunt terugvinden.

Via de webpagina kun je allerlei Passbook coupons downloaden en onmiddellijk in je Passbook plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn een gratis postzegel bij Greetz en geen verzendkosten bij Centralpoint.nl. Andere kortingsbonnen zijn onder meer: ANWB, Sunday’s iSpray, Kijkshop, Hunkemöller, Scheer en Foppen, Marlies Dekkers, enzovoorts. Echter zijn er ook een paar lokale winkels terug te vinden, uiteraard zijn hier ook alle eerdere Passbook coupons terug te vinden.

Mypassbook.nl is een initiatief van Mobile Marketing Nederland en Mobile Strategy. Volgens Richard Otto (Mobile Marketing Nederland):

“In Nederland zijn er reeds tientallen mobiele kortingssites en apps te vinden. mypassbook.nl is echter het enige platform, waar de bedrijven zelf ook hun eigen kortingen op hun eigen kanalen, zoals nieuwsbrief en website kunnen gebruiken en ook de consument verzilverde kortingen op afstand kunnen worden aangepast (bijv. vergroten of verlengen van de kortingen). Hierdoor kunnen te kortingen optimaal door consument en retailer worden benut. Hiermee willen we Apple’s passbook in Nederland neerzetten.”

Meer uitleg over Passbook kun je hier terugvinden.Reacties


 • Housen Erik

  6 december 2012 om 9:37

  Weet soms ook voor België

 • Hans Hinssen

  6 december 2012 om 11:48

  Werkt alleen op Iphones. Dus bezitters van een Ipod Touch hebben pech gehad. Waarom eigenlijk? Ik gebruik mijn “touch” veel om te bellen (Skype).

 • John Vano

  6 december 2012 om 18:13

  Jammer dat het niet werkt!
  Geregistreerd, maar inloggen op iPhone lukt niet. Inloggen op iMac wel, vervolgens kun je de coupon naar je iPhone mailen, maar daar moet je eerst inloggen, wat dus niet werkt op de iPhone.

 • robin

  10 december 2012 om 22:35

  leuke app
  maar heb me airmiles pas gescand staat er keurig in
  ik naar de praxis en een aankoop doen
  heeft uw ook airmiles ja hoor
  maar wat we ook deden de pas werkte niet
  dan maar weer het gewone pasje
  en die werkte wel
  dus er is nog werk aan de winkel voor deze app

 • pmpc1967

  11 januari 2013 om 22:10

  Passbook is leuk. Als het werkt. Als ik bij Dixons mijn Airmiles kaart wil laten scannen, dan werkt het niet. Idem dito met de Airmiles pas bij Praxis. En ik heb het later ook bij andere winkelketens (AH, Basic Fit, Bibliotheek, ECI, Esprit, Free Record Shop, Gall & Gall, Gamma, Karwei, Makro, Sligro) geprobeerd maar het werkt nergens. Ik begrijp het nut van Passbook niet echt. Jammer, gemiste kans. Het had zo mooi kunnen zijn zonder een hele stapel pasjes in je portemonnee…

 • Dexter

  11 januari 2013 om 22:27

  Dat het niet werkt ligt aan de scanner van de winkel en niet aan de app.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!