29 juni 2015

Navigatiekolom in Foto’s voor OS X activeren

Foto's voor OS X logo

Foto’s voor OS X kunnen we nu al enkele weken gebruiken, ondertussen hebben wij al tientallen tips gepubliceerd over deze nieuwe applicatie, deze kun je hier allemaal terugvinden.

Foto’s ziet er strak en minimalistisch uit, iets wat niet iedereen kan waarderen. Daarom kun je wat orde scheppen met behulp van een navigatiekolom, de kolom geeft je een handig en duidelijk overzicht van alles wat je in Foto’s bewaard.

De Navigatiekolom kun je activeren door Foto’s voor OS X te open en in de menubalk te klikken op 'Weergave', selecteer hierna de optie 'Toon navigatiekolom’, deze wordt onmiddellijk geactiveerd.

Navigatiekolom in Foto's voor OS X

Via de kolom heb je toegang tot de gedeelde iCloud-albums en tot je albums in Foto’s zelf. Voordeel van de navigatiekolom is dat je hem overal in Foto’s kunt raadplegen en zo niet altijd opzoek moet naar je albums, daarnaast kun je direct een foto slepen naar een gewenst album om hem hierin te plaatsen.

Door de navigatiekolom te activeren verdwijnen wel de tabbladen: Foto’s, Gedeeld, Albums en Projecten in de knoppenbalk. Deze kun je enkel nog raadplegen via 'Weergave’ in de menubalk of via de navigatiekolom.

Alle tips over 'Foto's voor OS X' lees je hier terug.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!