9 september 2015

NieuwsNieuwe iPad mini 4, geen iPad Air 3

Niet alleen heeft Apple vandaag de iPad Pro aangekondigd, ook de iPad mini krijgt een kleine update, de iPad Air 2 heeft deze keer geen update gekregen en zo heel erg is dat nu ook weer niet.

De huidige generatie iPad Air beschikt over erg goede specificaties en blijft nog steeds de beste tablet van dit moment. De iPad mini daarentegen had dringend een update nodig, deze heeft hij ook gekregen van Apple.

iPad mini 3 in drie kleuren

iPad mini 4

De iPad mini 4 is bijna net zo dun als de huidige iPad Air, met slechts een dikte van 6,1mm is hij niet alleen klein maar ook nog eens extra dun. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen en dankzij het lichte gewicht eenvoudig vast te houden.

Nieuw is de A8-processor en M8-bewegings­coprocessor met barometer, het scherm bevat niet alleen een vingerafdruk­bestendige en vetafstotende coating, maar is net zoals de iPad Air volledig gelamineerd display en is er een antireflectie­coating aangebracht. De camera aan de achterkant beschikt nu over 8 megapixels in plaats van vijf, hierdoor is ook burst-modus en slowmotionvideo beschikbaar gekomen.

ipad air 2 overview

De iPad mini 4 is vanaf vandaag beschikbaar, beschikt over een Touch ID en is verkrijgbaar in drie kleuren genaamd goud, zilver en spacegrijs. Daarnaast heb je de keuze tussen alleen Wi-Fi of een Wi-Fi plus Cellular uitvoering. Voor flashopslag heb je de keuze tussen 16GB, 64GB of 128GB. De iPad mini 4 kent een vanaf prijs van $399. Klik hier voor meer informatie en prijzen.Reacties


  • Jan

    10 september 2015 om 19:24

    Zoutloos artikel weer. Waarom geen nieuwe iPad air? Omdat die waarschijnlijk net zo krachtig zou zijn geworden als de iPad pro. En ja dan snijd Apple in z’n eigen vleesch

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!