14 september 2012

Notities en Herinneringen nu beschikbaar op iCloud.com

Sinds Mountain Lion zijn de Notitie en Herinneringen applicatie toegevoegd aan de standaard applicaties in OS X. Hierdoor worden alle notities en herinneringen met behulp van iCloud gesynchroniseerd met je iPhone, iPad, iPod Touch of andere Mac.

Wanneer je een notitie of herinnering aanpast op je Mac kun je de wijzigingen zien op je iDevice en visa versa. Vanaf nu is het ook mogelijk deze notities en herinneringen te bekijken op de webpagina van iCloud. Eigenlijk is deze functie overbodig wanneer je gebruik maakt van Mountain Lion, echter wanneer je nog in het bezit bent van een eerdere versie van OS X is deze extra functie in iCloud erg handig.

Open iCloud.com en log in met je Apple ID, zodra je bent ingelogd krijg je een overzicht van alle beschikbare diensten van iCloud. Wanneer je op Notitie of Herinneringen klikt krijg je een overzicht van alle beschikbare notities en herinneringen die zich in iCloud bevinden. Het is vrij eenvoudig om deze te wijzigen. De wijzigingen worden onmiddellijk gesynchroniseerd met je andere apparaten.

Meer tips over iCloud kun je hier terugvinden.Reacties


  • Kevin

    14 september 2012 om 9:36

    Of mensen met een Windows pc en een iPhone ; Ben benieuwd wanneer de foto functie op iCloud komt.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!