8 februari 2014

OS X: Contactpersonen exporteren als pdf

contacten retina iconMet behulp van de contacten applicatie heb je snel en eenvoudig een overzicht van al je contactpersonen. Veel gebruikers missen in sommige gevallen toch een fysieke versie en zouden graag ook alle contacten in een handig contacten boekje willen schrijven.

Gelukkig hoef je dit niet ye doen en kun je met behulp van de contacten applicatie een mooi overzicht maken van alle contacten. Deze kun je dan bundelen en ergens in een lade bewaren, volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open de contacten applicatie
• Selecteer één, meerdere of alle contacten
• Navigeer naar de menubalk en open hier het Archief-menu

contacten-exporteren-pdf

Selecteer hier de optie ‘Exporteer als PDF’, voer een gewenste naam in en exporteer de contacten. Vervolgens kun je deze afdrukken en bundelen of gewoon digitaal bewaren op je harde schijf.

Meer over Contacten kun je hier terugvinden.Reacties


  • Roy

    9 februari 2014 om 12:24

    Omdat ik al mijn contactpersonen op de exchangeserver van het werk heb staan en daar vanaf mijn mac geen toegang op heb heb ik de privé contactpersonen gekopieerd vanaf mijn werk naar mijn mac.

    Nu is alleen iedereen een dag eerder jarig. Mijn buurman is op 10 oktober jarig maar door het kopiëren van exchange (werk) naar mac (privé) is hij nu op 9 februari jarig. Heeft iemand een idee hoe dat zou kunnen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!