Menu

5 december 2015

El CapitanOS X El Capitan: Herinneringen voltooien of uitstellen via een melding

herinneringen osx icoon

Meldingen ontvangen van Herinneringen is niet nieuw in OS X, het reageren op een melding is wel aangepast. Zo kun je vanaf OS X 10.11 El Capitan een herinnering vanuit de melding markeren als voltooid of uitstellen.

Zo kun je de melding voor de herinnering later opnieuw laten verschijnen, zo is het zelf mogelijk om de melding uit te stellen tot de volgende dag. Hoe dit allemaal precies werkt lees je in onderstaande stappen.

Zodra je een melding van een herinnering ontvangt op je Mac (alleen wanneer je de herinnering voorziet van een datum en tijd), dan kun je kiezen om deze onmiddellijk te markeren als ‘Voltooid’. De herinnering wordt dan beschouwd als ‘gedaan’ en bewaard in je voltooide herinneringen.

Herninneringen meldingen

Daarnaast heb je de keuzemogelijkheid ‘Later’ waneer je hierop klikt opent er een menu waarin je de keuze hebt om de herinnering uit te stellen en opnieuw te laten verschijnen over 5 minuten, 1 uur of morgen. Wanneer je voor ‘Morgen’ kiest zal je de volgende dag op hetzelfde tijdstip een waarschuwing krijgen voor de herinnering.

Lees ook: Meldingen per app of tijd sorteren in het berichtencentrumReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: