28 april 2011

10.7OS X Lion Sneak Preview bij Apple Club Eindhoven

Mocht je komende maandagavond (2 Mei) niets te doen hebben dan wil ik je graag uitnodigen voor een OS X Lion Sneak preview bij Apple Club Eindhoven. Tijdens deze Sneak Preview zal ik de nieuwe features en wijzigingen in Mac OS X Lion bespreken en demonstreren.

Naast de nieuwe grote features zoals Mission Control en Launchpad bezit Mac OS X Lion nog een hele berg aan verassingen en moeten we zelfs afscheid gaan nemen van een aantal huidige Mac OS X features!

De Mac OS X Lion Sneak Preview zal worden gehouden vanaf 20:00 in Wijkcentrum 't Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven. De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de randweg Eindhoven (N2). Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom en de toegang is gratis.

Meer informatie kun terugvinden op de website van Apple Club Eindhoven

http://www.appleclubeindhoven.nl/Reacties


 • John

  28 april 2011 om 20:19

  Ik zou heel graag komen, maar vanuit het hoge noorden een hele afstand. Mocht je nog in het hoge noorden komen richting assen dan zal ik er zeker zijn.

 • Niels

  28 april 2011 om 22:01

  Misschien dat ik er wel bij ben ;)

 • Stan

  29 april 2011 om 10:21

  Cool! Eens kijken of ik er bij kan zijn.

 • louis

  30 april 2011 om 17:20

  jammer , voor mij niet geschikt met mijn 2,5 GH Intel Core 2 Duo.

  Vind ik wel een nadeel van Apple .

 • Hans van Eijsden

  30 april 2011 om 22:32

  Wel geschikt, Louis. Intel Core 2 Duo = geschikt. Intel Dual Core = ongeschikt.

 • Theo

  7 mei 2011 om 13:08

  Balen, gemist door alle hectiek van de dag!
  Even een vraagje mijn MBP van 2009 is die ook geschikt voor a.s. LION- versie upgrade?
  Ben pas twee jaar apple-fan, maar door deze handige tips-site vaak geholpen of wijzer geworden, ga zo door!!
  MVG Theo

 • louis

  7 mei 2011 om 22:57

  dank je wel Hans , wist ik niet , weer wat geleerd .

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!