1 september 2011

10.7OS X Lion: Verander de achtergrond van je inlogscherm met Loginox

De achtergrond van je inlogscherm is via verschillende omwegen te veranderen. Het nadeel is dat dit nogal moeilijk is en je moet het ook nog met beleid doen. Als je dit niet doet dan kan het zomaar zijn dat je je mac helemaal opnieuw moet installeren. Een aantal ontwikkelaars hebben een applicatie gemaakt die het mogelijk maakt de inlogscherm achtergrond op een hele makkelijke manier te wijzigen. Makkelijker kunnen ze je het niet maken.

Met de applicatie Loginox kun je afbeeldingen slepen die je als achtergrond wil op je inlogscherm. Ook heb je de mogelijkheid om het logo'tje te wijzigen. Normaal gesproken is dit het Apple logo. Maar deze kun je net zo simpel weer wijzigen. Ook makkelijk is wanneer je graag weer terug wilt naar de oude achtergrond, met 1 klik op de knop is dit weer helemaal van ouds. Om de achtergrond van je inlogscherm heb je enkel deze gratis applicatie nodig. Wanneer je de applicatie hebt geïnstalleerd en het programma hebt geopend kun je een afbeelding in het drag & drop veld slepen. Vervolgens klik je op 'Set new Login image'. En word de wijziging aangepast. Dit werkt ook met het aanpassen van het logo. Als je graag weer de oude achtergrond of logo wilt klik je op 'Reset to default image'. En de originele achtergrond en logo worden weer teruggeplaatst.

Met dit programma ben je verzekerd van een veilige wijziging van je inlogscherm. Het wijzigen werk alleen met OS X Lion 10.7 of hoger. Deze werkt dus niet met Snow Leopard om dat het interface van het inlogscherm heel anders is ingericht.Reacties


 • Laurens

  1 september 2011 om 11:53

  Voor diegene die ge intresseerd is een voor snow leopard, ik heb die nog op mijn mac staan :)

 • Laurens

  1 september 2011 om 12:04

  hier kan je de vorige versie downloaden, niet updaten dus als je hem wilt gebruiken voor Snow Leopard. http://cl.ly/9nQx

 • Simon Elberts

  26 april 2012 om 8:17

  Erg fijn, nu start me mac niet meer door :)

 • Laurens

  25 juli 2012 om 15:51

  Kan kloppen Simon,
  Is ook niet voor Noobs als jij.

 • EllenGuffey

  8 december 2014 om 17:00

  Hi there, You have done an incredible job. I’ll certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this web site.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!