18 januari 2015

OS X: Titels en auteurs tonen in iBooks

ibooks icoon os x

Met behulp van de iBooks applicatie is het mogelijk om via je iPhone, iPad, iPod Touch en Mac digitale boeken te lezen. Via iCloud worden gekochte boeken, notities en bladwijzers gesynchroniseerd zodat je op alle apparaten dezelfde content kunt bekijken.

Wanneer je gebruik maakt van iBooks in OS X is het je vast en zeker al opgevallen dat de boeken worden weergegeven zonder titel en auteur. Op zich is dit geen ramp, maar wanneer je een hoop boeken tot je beschikking hebt dan kan dit vervelend zijn. De titel en auteur weergave kun jezelf activeren, volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open de iBooks applicatie
• Selecteer je bibliotheek
• Navigeer naar de menubalk
• Klik hier op de menu-optie ‘Weergave’

boekentitels

In het menu dat verschijnt zie je de optie ‘Toon titel en auteur’. Vink deze optie aan en de titel en auteur bij ieder boek en/of PDF-bestand wordt toegevoegd. De weergave is niet hinderlijk en ideaal voor gebruikers met veel boeken die allemaal op elkaar lijken. Via deze zelfde procedure kun je eventueel de titels en auteurs weer verbergen.

Wessalicious
WessaliciousCategorie: Specific Ingredients, Books, Food & Drink, Regional & Ethnic, Special Diet, Courses & Dishes, Methods
Ontwikkelaar:
    254 MB DOWNLOAD  € 0.99

Meer over iBooks kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!