17 januari 2015

Een iPhone beschermen met cases en screenprotectors

iPhone 6 en iPhone 6 plus

Op internet en in de winkels zijn er tal van cases en overige bescherming te vinden voor je dierbare iPhone. Een keuze maken is erg moeilijk, je kan gaan voor de officiële cases van Apple of kiezen voor een andere (on)bekende fabrikant. Eerder hebben we al cases bekeken van Belkin, Switcheasy, enzovoorts.

Vandaag bespreken we twee cases van Spigen en een glazen screenprotector van Moshi. Beide bieden dan de optimale bescherming van je kostbare iPhone, we testen deze accessoires op een iPhone 6.

Moshi iVisor glazen screenprotector

De Moshi iVisor screenprotector is gemaakt van een versterkt glas wat volledig krasbestendig is. De Moshi is instaat de eerste zware klappen tegen te houden waardoor hij dus ook schokbestendig is. Het scherm van je iPhone is op deze manier perfect beschermd tegen de meeste gevaren van buitenaf. Volgens de omschrijving is hij makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen, in de praktijk is dit niet helemaal waar. We moeten toegeven dat het aanbrengen erg makkelijk en vrijwel luchtbellen-loos verloopt, echter blijven er toch een aantal kleine luchtbellen aanwezig. Daarbij moeten we wel vertellen dat deze na enkele dagen minder zichtbaar worden en sommige zelfs in zijn geheel verdwijnen. De luchtbellen zijn nauwelijks aanwezig en vallen niet op in tegenstelling tot de traditionele screenprotectors.

Enkele pluspunten van de Moshi iVisor, hij is slechts 0,3mm dik (40% dunner dan andere glazen screenprotectors), de kleuren en helderheid van het scherm blijven behouden, daarnaast voorkomt hij vervelende vingerafdrukken. De Moshi iVisor is verkrijgbaar in het zwart of wit, voor zowel de iPhone 6 (+) en iPhone 5/5s/c. Meer informatie over de Moshi iVisor glazen screenprotector vind je hier terug.

Spigen Aluminum Fit

Aluminum is stijlvol en stevig, daarom dat het uitmuntend past bij de iPhone. De Spigen Aluminium Fit is daar een mooi voorbeeld van. De case is vervaardigd uit stevig polycarbonaat materiaal zodat de case dun kan blijven, maar toch de meeste schokken en vallen kan doorbreken. Dankzij de urethaan afwerking zal de case niet zomaar verkleuren door het veelvuldig gebruik. De Spigen Aluminum Fit past naadloos rond je iPhone en zorgt voor een stevige houvast. De case ziet er bovendien prachtig uit en alle knoppen, in- en uitgangen zijn nog volledig en goed beschikbaar.

spigenaluminum

Omdat de case vervaardigd is uit polycarbonaat en aluminium is deze licht zodat hij niet onnodig je iPhone verzwaard. De case is beschikbaar in meerdere kleuren en voor verschillende iPhones waaronder de iPhone 6(+) en iPhone 5(s/c). Meer informatie over de Spigen Aluminum Fit vind je hier.

Spigen Air Skin

In tegenstelling tot de eerder besproken Spigen case is deze erg licht en buigzaam. De Spigen Air Skin is een beschermde case voor je iPhone die vooral krassen en deukjes zal vermijden. De case is slecht 0.4mm dik, hierdoor is hij één van de dunste cases op de markt. De Air Skin zal je iPhone niet schokbestendig maken, maar beschermen tegen vervelende krassen, stukjes uit de randen en voor extra grip zorgen.

spigenairskin

Wij zelf zouden deze case niet snel gebruiken want het biedt maar een beperkte bescherming, echter zijn er een hoop iPhone gebruikers die een dunne case goed kunnen gebruiken. Daarentegen is deze case combinatie met de bovenstaande Moshi iVisor glazen screenprotector een goede match. De Air Skin case is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor verschillende iPhones waaronder de iPhone 6(+) en iPhone 5(s/c). Meer informatie over de Spigen Air Skin vind je hier.Reacties


  • Cindy

    9 februari 2015 om 13:22

    Heb op aanraden van dit artikel de Moshi iVisor voor de iPhone 6 Plus aangeschaft, want ben allergisch voor krasjes of gebruikssporen. Had m’n twijfels omdat gemeld wordt dat luchtbelletjes wel degelijk achterblijven, maar wil toch graag vermelden dat ik of veel mazzel heb gehad, of dat het wel meevalt want de Moshi iVisor zit inmiddels op mijn telefoon zonder enkel luchtbelletje. Perfecte bescherming. Ben er blij mee!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!