28 maart 2017

iPhone 5s voorgemonteerd scherm repareren

Het vervangen van het scherm van je iPhone 5s gaat met een voorgemonteerd scherm wel heel erg makkelijk. Een groot voordeel van een voorgemonteerd scherm is dat je bij dit scherm alleen nog maar de home button hoeft over te zetten. De rest van alle onderdelen zoals de voorcamera kabel, lcd schild en de oorspeaker zitten allemaal al op het scherm zodat je dit niet meer zelf hoeft te monteren wat natuurlijk behoorlijk wat tijd en moeite scheelt. In tegenstelling tot de reparatie van het standaard scherm duurt dit slechts de helft van de reparatie tijd en kan je dit ongeveer in 10 minuten uitvoeren.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Het is belangrijk dat wanneer je het scherm gaat vervangen dat je dit altijd doet met goed gereedschap. Goed gereedschap is zo belangrijk omdat dit de basis is van elke reparatie. Wanneer je slecht gereedschap gebruikt tijdens de reparatie kan het voorkomen dat je schroeven of misschien nog wel erger kapot maakt. En dat wil je natuurlijk niet omdat je dan nog verder van huis bent.

Bekijk de video hieronder goed zodat je precies weet hoe je het scherm kunt vervangen!

Koop voor het vervangen van het scherm altijd een scherm van goede kwaliteit. Het is belangrijk om voor de juiste kwaliteit te kiezen zodat je op de kwaliteit kunt vertrouwen en ook zeker weet dat het scherm goed gaat functioneren.


iPhone 5s voorgemonteerd scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 5s reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 5s reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


  • Richard

    10 mei 2017 om 23:40

    “Video is niet beschikbaar”

  • fixjeiphone

    11 mei 2017 om 17:28

    Nu wel. De video was aangepast, nu is deze weer beschikbaar!

Een reactie toevoegen: