16 februari 2010

NieuwsReparatieprogramma voor 13″ MacBook harddisks

Apple heeft vastgesteld dat een heel klein percentage van de harddisks die werden gebruikt in MacBook's, verkocht tussen mei 2006 en december 2007, onder bepaalde omstandigheden mogelijk problemen kunnen vertonen.

Als je MacBook is aangeschaft tijdens de hierboven vermelde periode en deze vertoont een knipperend vraagteken op het scherm, breng dan je MacBook naar een geautoriseerde Apple-serviceprovider en zij zullen de harddisk onderzoeken om te bevestigen of de harddisk in aanmerking komt voor een gratis vervanging.

Het betreft de 13" zwarte en witte MacBook's met de processorsnelheden 1.83, 2.00 of 2.16 GHz en een harddisk capaciteit van 60, 80, 100, 120 of 160 GB.

Als je MacBook een knipperend vraagteken vertoont en één van de hierboven beschreven modellen is, moet de harddisk worden onderzocht. Als een geautoriseerde Apple-serviceprovider bevestigt dat je harddisk is aangetast, dan zal Apple deze gratis vervangen door een nieuwe harde schijf.

Sommige MacBook bezitters hebben mogelijk betaald voor reparaties buiten garantie die onder dit programma vallen. Apple zal contact opnemen met deze betreffende klanten (waarvan de contactinformatie beschikbaar is) met details over een terugbetalingsproces.

Het programma dekt aangetaste MacBook's gedurende 3 jaar vanaf hun originele datum van aankoop of tot 15 augustus 2010.

Voor meer informatie over dit reparatieprogramma zie:

http://www.apple.com/nl/support/macbook/hd/repairextension/Reacties


  • appie d

    17 februari 2010 om 11:36

    Mooi

    want ik heb het probleem aleen heb ik al een nieuw hd gekocht

Een reactie toevoegen: