25 februari 2017

Het serienummer van AirPods opzoeken

airpods

De draadloze AirPods van Apple zijn fantastisch in gebruik en beschikken over verschillende voordelen. Bijna alle producten van Apple hebben een serienummer, ook de AirPods.

Het serienummer is uniek en belangrijk voor verschillende doeleinden. Zo heb je deze nodig bij een reparatie en ook bij verkoop is een serienummer handig. Ieder product heeft zijn eigen uniek nummer zodat fraude of specifieke problemen kunnen worden opgespoord. Het serienummer is op verschillende manieren te raadplegen, zo vind je deze bijvoorbeeld terug op de originele doos(verpakking).

Serienummer van AirPods raadplegen

Als de AirPods gekoppeld zijn aan een iPhone kun je via deze weg het serienummer opvragen, dit doe je als volgt.
• Steek de Pods in de oplaadcase
• Sluit de oplaadcase aan op het stroomnet
• Open de oplaadcase
• Navigeer naar Instellingen ▸ Bluetooth op je iPhone/iPad
• Tik op de AirPods en maak verbinding

firmware updaten van AirPods

Wanneer de Pods verbonden zijn dien je de oplaadcase weer te sluiten en weer te openen. Het informatiepaneel met de batterijstatus van de Pods verschijnt. Ga nu snel naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ Info ▸ AirPods (onder SEID). Hier vind je het serienummer en overige informatie terug.

Tot slot kun je het serienummer ook terugvinden in de oplaadcase van de draadloze headset. In het klepje rechts vind je in het unieke serienummer terug, ook vind je hier het modelnummer terug.

Lees ook: Handmatig de pods updaten naar nieuwste firmwareversie







Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: