13 april 2013

Sooner: Alternatief voor de herinneringen applicatie

soonericonDe herinneringen applicatie van Apple is niet alleen handig dankzij de iCloud integratie die ervoor zorgt dat deze synchroniseert met al je apparaten, maar deze is ook erg handig in gebruik. Echter mist de herinneringen applicatie enkele dingen en dat is een leuk design, kleur en compactheid.

In de iOS App Store zijn er verschillende 'To-Do' applicaties te vinden die de taken van herinneringen kunnen overnemen. Toch viel ons in de iOS App Store één applicatie op en dat is 'Sooner'. Niet alleen bij ons, maar ook op andere websites want hij staat in maar liefst 56 landen in de top 10. Sooner is een kleurrijke, strakke applicatie waarbij je handig 'To-Do' items kunt toevoegen.

De Applicatie is voorzien vaan een cirkeldiagram waar je eenvoudig taken aan kunt toevoegen. Uiteraard kun je er visueel doorheen bladeren en herinneringen raadplegen.

Eenvoudig kun je items toevoegen door het plus-icon te slepen naar de gewenste categorie. Onmiddellijk kun je een item aanmaken en voorzien van extra informatie met behulp van een notitie. Bovendien kun je een deadline (einddatum) instellen, alarm of voorrang geven met de 'priority-knop'.

sooner

Daarnaast zijn de items niet alleen te bekijken per categorie maar ook per datum, tap hiervoor op de draaiende pijl met de klok bovenin in het scherm. Je kan gebruik maken van badges aan de app om je te laten herinneren aan een item, deze optie is teven uit te schakelen. Daarnaast kan Sooner gekoppeld worden aan Facebook en aan alle afspraken die je in je Agenda applicatie aanwezig zijn. Wanneer je een item aanmaakt in Sooner wordt deze automatisch toegevoegd aan je Agenda en visa versa.

Sooner: to-do list & weekly planner
Sooner: to-do list & weekly plannerCategorie: Productivity, Business
Ontwikkelaar: Dizrapp OOO
iPad & iPhone  4+  46 MB DOWNLOAD  € 1.09

Screencast

Meer applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


  • bas

    15 april 2013 om 8:39

    Maar is dit programmaatje dan ook te syncen met iCloud? Want daar lees ik niets over.

  • Henk

    18 april 2013 om 12:21

    Bestaat er ook een koppeling met Siri ? Met andere woorden: komen de opdrachten die je Siri geeft ook in Sooner terecht of nog steeds alleen maar in Herinneringen ?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!