23 mei 2016

NieuwsVolg Tim Cook live op het Startup Fest Europe (livestream)

Startup Fest Europe livestream

Op 24 mei zal Tim Cook het woord nemen tijdens de openingsdag van het Startup Fest Europe dat plaatsvindt in de Beurs van Berlage te Amsterdam. De 'presentatie' (lezing) van Tim Cook zal rond 11.15 plaatsvinden, voor wie er niet bij kan zijn kan morgen de opening live volgen dankzij een livestream van RTL Nieuws.

Tim Cook komt aan het woord en zal enkele interessante onderwerpen aankaarten. Verwacht geen onthullingen of aankondigingen maar meer een interessant praatje over apps, start-ups en over Apple in het algemeen.

Tim Cook en enkele andere belangrijke sprekers

Niet alleen Tim Cook krijgt het woord, ook enkele interessanten personen zoals Gillian Tans (Booking.com), Eric Schmidt (Alphabet), Travis Kalanick (Uber), Nathan Blecharczyk (Airbnb), Pieter van der Does (Adyen), Neelie Kroes en Mark Rutte zullen het podium betreden. Verder zijn er verschillende activiteiten in het hele land gepland speciaal voor dit event. Klik hier voor het volledige programma.

Livestream Startup Fest Europe

De livestream is gratis te bekijken, helaas moet je beschikken over de Flash player van Adobe. Wellicht kun je op 24 mei ook de livestream volgen via de App van RTL Nieuws.

Klik hier om de stream te bekijken

RTL Nieuws
RTL NieuwsCategorie: News, Entertainment
Ontwikkelaar: RTL Nederland Interactief B.V.
iPad  4+  78 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: 10 interessante weetjes over AppleReacties


  • Daniël

    27 mei 2016 om 21:40

    Cool!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!