13 augustus 2008

Streaming radio op je Apple TV 2 (archief)

appletv-stream

Met je Apple TV heb je standaard geen menu optie om streaming audio af te kunnen spelen. Het is echter wel mogelijk om deze door je Apple TV (Take 2) te laten afspelen.

Maak in iTunes een nieuwe playlist aan bijvoorbeeld 'Streams' en ga hierna naar de radio sectie in de linker menu kolom van iTunes. Selecteer hier een radio kanaal en sleep deze in de nieuw aangemaakte playlist 'Streams'. Wanneer je eventueel een internet stream wilt toevoegen dan is dat mogelijk via het iTunes menu ▸ Geavanceerd ▸ Open stream...

Zorg er ervoor dat de playlist 'Streams' wordt gesynchroniseerd naar je Apple TV. Navigeer na de synchronisatie in het Apple TV menu naar Muziek ▸ Mijn Muziek ▸ Afspeellijsten en selecteer de hierboven aangemaakt playlist 'Streams'. Vanuit de playlist kan je nu naar de audio streams luisteren.

appletv-streaming

Dit artikel is verouderd en is niet meer te gebruiken op de Apple TV. Vanaf de Apple TV 4 kun je apps downloaden, waaronder ook apps voor radio.Reacties


  • George Steijn

    9 april 2014 om 10:58

    Hallo, heb sinds kort ’n apple tv aangeschaft, maar nu heb ik ’n probleem : als de radio aan gaat, gaat de tv ook aan, wat doe ik verkeerd? graag je reactie , met vriendelijke groeten, George.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!