13 juli 2013

Summer 2013 Mac Bundle: 10 Mac applicaties waaronder Parallels met 89% korting!

original_summermacbundle-5Op onze iDeals pagina vind je regelmatig leuke en interessante aanbiedingen terug waarmee je verschillende accessoires, software en andere producten kunt aanschaffen met een mooie korting. Onlangs heb je via de iDeals pagina de ‘iStack Mac Bundle 3.0‘ kunnen aanschaffen met 9 super applicaties voor de Mac.

Vanaf nu is er een nieuwe bundle zeer interessante bundle beschikbaar, namelijk de 'Summer 2013 Mac Bundle'. In deze bundel bevinden zich maar liefst 10 super Mac applicaties waaronder Parallels 8, Jump Desktop, Winzip en Boom. De reguliere prijs voor deze software bundel bedraagt normaal $ 482, maar nu kun je deze prachtige bundel aanschaffen voor slechts $ 49,99 (een korting van maar liefst 90%)

Parallels Desktop 8 (Mac)

Wanneer je in het bezit bent van een Mac dan heb je misschien niet onmiddellijk de behoefte om Windows te installeren op je Mac, maar soms is dit wel noodzakelijk. Misschien heb je via je werk, school of andere instanties software ontvangen die alleen maar op een Windows computer kunnen draaien. Met behulp van Parallels kun je virtueel Windows draaien op je Mac zonder dat OS X hier last van heeft. Bekijk onderstaande video ter verduidelijking van deze extreem handige applicatie.

WinZip 2.0

Met behulp van deze applicatie kun je snel en eenvoudig zip-bestanden aanmaken om in eerste instantie ruimte te besparen op je Mac. De applicatie maakt het mogelijk om je zip-bestanden eenvoudig te beveiligen met een goede AES-encryptie en wordt het mogelijk om eenvoudig zip-bestanden te delen met andere Mac- en Windows gebruikers. WinZip is in staat om uiteraard zip-bestanden te openen maar ook andere formaten zoals Zipx, RAR, LHA, 7Z, JAR, WAR, enzovoorts.

Jump Desktop

Benader je Mac overal ter wereld met de fantastische applicatie Jump Desktop. Installeer deze applicatie en configureer vervolgens de computers die je eenvoudig wilt benaderen via het internet. Met behulp van de iOS applicatie kun je je Mac ook benaderen via je iPhone, iPad of iPod Touch. Uiteraard wordt alles goed beveiligd met een wachtwoord en kun je alleen maar toegang krijgen wanneer je een computer of (iOS) apparaat toevoegt aan Jump Desktop. Meer informatie over Jump Desktop kun je in onderstaande video verkrijgen en op het youtube kanaal van Jump Desktop.

Boom!

Wanneer je muziek luistert of een film bekijkt kan het voorvallen dat het geluid van je Mac net niet hard genoeg gaat voor een voldaan gevoel te krijgen. Dankzij de applicatie Boom! kun je het volume van je mac een boost geven. De applicatie zorgt ervoor dat het geluid stukken harder wordt zonder dat dit de kwaliteit omlaag haalt of schraal klinkt. De ideale manier om een feestje te houden in je eigen huiskamer.

ColorStrokes

Laat je eigen creativiteit de vrijloop met deze leuke fotoapplicatie. Met behulp van ColorStrokes kun je namelijk je foto's bewerken en voorzien van een leuk en kleurrijk effect. Zo is het mogelijk je foto zwart-wit weer te geven en een bepaald detail te voorzien van kleur. Wanneer je Photoshop te ingewikkeld vindt is deze applicatie erg handig en eenvoudig in gebruik. Op deze manier bewerk je jouw eigen foto's zoals een professional. Bekijk onderstaande demo van de ColorStrokes app.

Naast bovenstaande applicatie zijn ook Snagit, Typinator, xPlan, Leap en een complete digitale fotografie cursus voor beginners inbegrepen. De 'The Summer 2013 Mac Bundle' is een eenmalige en tijdelijke aanbieding en kun je hier aanschaffen of check onze iDeals pagina.Reacties


  • Roland

    14 juli 2013 om 20:18

    Moet je voor parallels Windows hebben?

  • Bas

    14 juli 2013 om 21:42

    Dank hiervoor! @Roland; ja. Parallels biedt alleen een platform om windows op je mac te installeren…

Een reactie toevoegen: