8 september 2013

SwitchEasy FLIP, stijlvolle flipcase voor de iPhone 5

swticheasyflipSwitchEasy is één van de bekendste fabrikanten op het gebied van iPhone/iPad accessoires. SwitchEasy heeft verschillende cases en gadgets op de markt gebracht voor je favoriete iDevice. De ontwikkeling is uiteraard niet blijven stilstaan en ze hebben opnieuw een lijn uitgebracht genaamd ‘SwitchEasy FLIP’. De case is vooral erg geliefd bij de Samsung Galaxy gebruikers, maar is vanaf nu ook beschikbaar voor de iPhone 5.

De SwitchEasy FLIP is erg praktisch in gebruik en geeft je iPhone een stijlvolle en elegante look. De flipcase heeft een faux lederen buitenkant die om je iPhone 5 sluit. Met behulp van een onzichtbare magnetische sluiting zorgt hij ervoor dat de iPhone netjes gesloten blijft als je deze in je tas of in je zak hebt zitten.

flip3

Aan de voorzijde van de case zit een uitsparing waardoor het mogelijk is om te bellen met een 'gesloten' case. Op deze manier blijft hij makkelijk in de hand liggen en kun je gerust minuten lang bellen. De SwitchEasy FLIP is leverbaar in 5 verschillende levendige kleuren die je iPhone zeker en vast doen opvrolijken.

Je iPhone wordt in het stevige binnenwerk vast geklikt, het binnenwerk heeft als kleur wit (bij de kleur uitvoeringen) en zwart alleen bij de zwarte variant. Dit ook het enige nadeel aan de case, het was namelijk mooie geweest als zowel de binnen als buitenkant dezelfde kleur had gekregen, dit omdat je het binnenwerk vanaf de zijkant kan zien. Dit is uiteraard een persoonlijke smaak kwestie en is voor iedereen anders.

flip1

De case voelt stevig aan en biedt zeker en vast je iPhone de nodige bescherming. Tevens sluit hij mooi aan en verdikt je iPhone nauwelijks. Samen met de case levert SwitchEasy een aantal handige accessoires mee, waaronder twee screenprotectors. De SwitchEasy FLIP is te koop vanaf €29,95 en kan onderanderen besteld worden via dressmyiphone.nl.

Bovendien weet SwitchEasy te melden dat deze case ook geschikt is voor de nieuwe generatie iPhone 5S, uiteraard moet dit nog bevestigd worden door Apple en dit zou aanstaande dinsdag al het geval kunnen zijn.

flip2

Win één van de drie cases!

In samenwerking met dressmyiphone.nl mogen wij 3 van deze SwitchEasy FLIP verloten onder onze bezoekers. Het gaat hier om de zwarte, groene en roze variant. Vul voor vrijdag 23:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans.

AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken en maken automatisch kans de zwarte SwitchEasy FILP case. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van dressmyiphone. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht na afloop van de actie.

De actie is helaas afgelopen, proficiat aan Lieke Nollen, Maaike Veldkamp en Eric Kurstjens met jullie prijs!Reacties


 • MauriceH

  8 september 2013 om 20:44

  Graag :)

 • Loran

  9 september 2013 om 12:18

  Mooie actie!

 • Mark Meerlo

  10 september 2013 om 13:42

  Heel tof, hoop dat ik win! :)

 • Linda

  10 september 2013 om 15:14

  Ik wil dolgraag zo’n SwitchEasy FLIP in zwart of roze winnen, want zo’n case is echt übercool, en het verhoogt ook nog eens mijn kleurgevoel

 • Sophia

  10 september 2013 om 15:16

  Ik wil dolgraag zo’n SwitchEasy FLIP in zwart winnen, omdat zo’n geweldige FLIP voor mij toch echt 1 + 1 drie is!

 • Agnes

  10 september 2013 om 15:18

  Omdat mijn Iphone van deze SwitchEasy FLIP een super-de-luxe-verwen gevoel krijgt!

 • Nanda

  10 september 2013 om 15:20

  Ik ben, voel en beleef alles in het ROZE zo ook mijn Iphone, nu maar ontzettend ROZE duimen …

 • Wendy

  10 september 2013 om 15:23

  Natuurlijk meegedaan. Eindelijke een mooie case.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!