23 augustus 2013

BETATest nu zelf de betaversie van iWork in iCloud

icloud icon retina nieuwTijdens het WWDC heeft Apple iWork voor iCloud opnieuw uitgebreid en kun je binnenkort (na de lancering van iOS 7 en OS X 10.9) ook al je documenten bewerken via iCloud.com. Dit is het antwoord van Apple op Google Docs, zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een nieuw document aanmaken via iCloud en deze in de webbrowser aanpassen.

Veel ontwikkelaars hebben deze functie al kunnen testen, maar vanaf nu kan iedereen dit naar hartelust gaan uitproberen. Met behulp van iWork voor iCloud wordt het eenvoudiger om documenten, spreadsheets en presentaties te maken. Uiteraard worden deze documenten eenvoudig met de applicaties in OS X en iOS gesynchroniseerd.

iworkbetaicloud

Zo kun je overal ter wereld gebruik maken van Pages, Keynote en Numbers. Naast Safari ondersteunen ook Google Chrome, Firefox en Internet Explorer deze functie. Hierdoor kun je zelfs op een windowscomputer iWork in iCloud raadplegen.

De beta versie van iWork in iCloud kun je terugvinden op de iCloud webpagina. Log hier in met je Apple ID en je krijgt onmiddellijk toegang tot de verschillende iWork proefversies.

Meer over iCloud kun je hier terugvinden.Reacties


  • Bas

    24 augustus 2013 om 0:27

    Werkt erg goed. Maar ik vraag me af, wanneer komt icloud nou met de mogelijkheid om willekeurige bestanden op te slaan, zoals bijv. Dropbox?

  • Maarten

    24 augustus 2013 om 6:58

    Werk nu jaar met Google op mijn werk. Gmail, Sites, Docs, Drive, Picasa en het is dat het hele bedrijf over is, meer dan 10.000 man, maar nu zelf goed aan gewend aan Google en moet zeggen dat Apple iCloud Beta wel achter de wagen aan loopt. Dit is alweer old school!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!