11 oktober 2017

NieuwsTwitterrific 5: Moderne Twitter applicatie voor de Mac

Twitter app voor mac

Na een succesvolle Kickstarter campagne keert Twitterrific eindelijk weer terug naar de Mac. Apple en Twitter gebruikers van het eerste uur kennen ongetwijfeld deze app.

In de beginjaren was deze app erg populair, maar verloor al snel gebruikers met de komst van Tweetbot en de steeds beter wordende applicatie van Twitter zelf. Toch wist Iconfactory, het bedrijf achter Twitterrific, de iOS applicatie nieuw leven in te blazen met een prachtige nieuwe en moderne versie. Een jaar later is dan ook de Mac-versie af en die mag er zeker ook zijn.

Twitterrific 5, uitmuntende Twitter applicatie

Twitterrific 5 voor Mac is volledig compatibel en gemaakt voor macOS. De app bevat enkele unieke elementen zoals eigen thema's, je kunt meerdere tijdlijnen weergeven en heeft VoiceOver ondersteuning. Daarnaast wordt het lezen en beantwoorden van je tijdlijn gesynchroniseerd met je andere apparaten die gebruikmaken van Twitterrific. Wanneer je dus stopt op een bepaalde plaats in je tijdlijn, dan kun je dit op een ander apparaat voortzetten.

Het opstellen van tweets is erg eenvoudig en je kunt de gewenste video's en foto's toevoegen. Via de emoji-knop voeg je snel je favoriete emoji's toe die je in een apart pop-up venster kunt zoeken en toevoegen. Uiteraard kun je meerdere accounts gebruiken, tweets bewaren, retweeten via de bekende wegen, kun je tweets vertalen en meer. De volledige lijst met opties en mogelijkheden kun je hier terug vinden.

Twitterrific 5 voor Mac is te koop in de Mac App Store voor een forse prijs van €21,99. De iOS versie is gratis te downloaden en beperkt te gebruiken, voor €5,49 kun je alle opties ontgrendelen. De iOS versie bevat overigens een goede Apple Watch app die ook je mentions (vermeldingen) kan tonen en is voor de Watch een echte aanrader.

Twitterrific 5 for Twitter
Twitterrific 5 for TwitterCategorie: Social Networking, Entertainment
Ontwikkelaar: The Iconfactory
Mac OS X  17+  7 MB DOWNLOAD  € 21.99

Twitterrific 5 for Twitter
Twitterrific 5 for TwitterApple Watch app
Categorie: Social Networking, Entertainment
Ontwikkelaar: The Iconfactory
iPad & iPhone  17+  16 MB DOWNLOAD GRATIS

Appletips op Twitter

Ook appletips heeft een eigen Twitter account, iedere dag posten we hier al onze nieuwe tips, nieuws en nog veel meer. Klik hier om appletips te volgen op Twitter.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!