11 oktober 2017

iOS 11iOS 11.0.3 voor iPhone en iPad nu beschikbaar

iOS 11 logo appletips

Apple heeft zojuist iOS 11.0.3 voor iPhone, iPad en iPod Touch uitgebracht. De update is vooral gericht op het oplossen van problemen en bugs die tijdens het installeren van iOS 11 zijn ontstaan. De software-update bevat geen nieuwe functies, meer informatie over de bugs en problemen in iOS 11 lees je hier terug.

iOS 11.0.3 downloaden op iPhone en iPad

De update is eenvoudig te downloaden en te installeren vanaf het apparaat zelf. Dit doe je via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update. In dit artikel vind je meer uitleg over het installeren van software-updates.

Heb je nog iOS 11 beta geïnstalleerd? Dan is update niet voor je beschikbaar. Wie geen gebruik meer wilt maken van beta's kan het profiel verwijderen via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Profiel en daarna het iOS apparaat herstarten. Klik hier voor meer informatie over het afmelden voor het beta-programma.

ios 11.0.3

Uitgebreide tips en informatie over iOS 11

We hebben al een hoop nieuwe functies voor iOS 11 besproken voor iPhone, iPad en iPod Touch. Deze vind je hieronder terug:
iCloud-opslag delen met je gezin
Slide Over gebruiken op een iPad met Drag & Drop
Vernieuwd Bedieningspaneel aanpassen, gebruiken en meer
Alles over de compleet vernieuwde App Store
Het nieuwe Dock op een iPad gebruiken en aanpassen
Alle vernieuwingen in iOS Safari
Oplossingen voor de meest voorkomende iOS 11 bugs en problemen
nog meer iOS 11 tips

Blijf op de hoogte

Vanaf nu vind je hier op onze website dagelijks meerdere tips terug over de nieuwe softwares. Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken of via onze iOS applicatie. Daarnaast kun je ons volgen via Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en Google+ of accepteer de push notificaties voor Mac en PC.

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 11
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 11 tips.Reacties


 • Maarten

  11 oktober 2017 om 20:08

  Met zijn allen aan de update omdat er een paar lieden niet gecertificeerde scherm hebben laten plaatsen???

 • Dennis

  12 oktober 2017 om 5:43

  Is 11.1 nieuwe dan de 11.0.3

 • Dennis

  12 oktober 2017 om 6:31

  Het popup scherm wat je vanaf onderuit omhoog veegt is de rekenmachine verdwenen.

  Is er ook een manier om apple hier vanop de hoogte te brengen dat we due terug willen

  ( niet geschoten is altijd mis)

 • Lex

  12 oktober 2017 om 7:53

  Kun je zelf toevoegen via instellingen bedieningspaneel en dan pas regelaars aan.
  Succes.

 • Sylvan

  12 oktober 2017 om 7:54

  Bij mij is de rekenmachine gewoon nog op die manier te benaderen.

 • Wesley Fabry

  12 oktober 2017 om 8:00

  @dennis rekenmachine voeg je toe door het bedieningspaneel aan te passen: https://www.appletips.nl/ios-11-bedieningspaneel/

  iOS 11.1 is inderdaad ‘nieuwer’ (maar nog in beta) dan iOS 11.0.3

 • Dennis

  12 oktober 2017 om 8:41

  Bij aanpssen regelaar is de rekenmachine verdwenen

 • Wesley Fabry

  12 oktober 2017 om 8:43

  @Dennis dit kan alleen op de iPhone, niet op de iPad. Ik hoor wel vaker dit ‘probleem’ mensen zoeken naar Calculator (eerdere naam) ook herstarten helpt: Je apparaat kun je geforceerd herstarten via deze stappen: https://www.appletips.nl/geforceerd-herstarten/

 • Dennis

  12 oktober 2017 om 9:01

  Kreeg net update en nu is die er weer.

 • Sedat

  12 oktober 2017 om 13:02

  ook deze update om problemen op te lossen heeft totaal geen werking. Het probleem is hetzelfde gebleven bij mij iphone batterij gaat nog sneller leeg als de schaduw van een intercity van begin tot zijn eindbestemming is. Telefoon blijft ook 5 minuten soms 10 minuten hangen bij apps of in het beginscherm. Wat je ook doet er gebeurt niks en van zelf sluit die zichzelf af. Nadat de iphone weer is bij gekomen blijft die traag wat ik ook doe, na elke minuten is die weer de oude. Dit probleem houdt zich al bijna drie weken aan, zeker na de update van ios 11 en tot nu toe.

 • Sedat

  12 oktober 2017 om 13:06

  update: normaal gesproken krijg ik spotify op mijn scherm te zien als ik de telefoon vergrendel. Maar de iphone heeft zo zijn kuurtjes dat ik die niet meer in beeld krijg, het geluid harder of zachter zetten niet in beeld krijg en zelfs niet werkt. Daarvoor moet ik speciaal naar instellingen gaan om het geluid harder of zachter te zetten. Via bluetooth aan mijn autoradio gekoppeld kan ik normaal gesproken via de autoradio naar het volgende nummer. Nou ligt het zeker wel aan de telefoon lijkt me en kan ik niet meer naar het volgende nummer. Kan daarna niet eens doorspoelen, maar stopt de telefoon waar de nummer is gebleven met afspelen.

 • Dennis

  12 oktober 2017 om 15:27

  Met spottify gewoon symbool in beeld bij verhrendeling

 • Bob

  12 oktober 2017 om 15:49

  Bij mij werkt de beltoon niet meer, alleen het trilsignaal, wat ik ook probeer. Harde reder helpt niet

 • Wesley Fabry

  12 oktober 2017 om 16:16

  Gelieve deze pagina te controleren of je probleem voorkomt in de lijst. Onderaan staan nog een hoop suggesties die ondernomen kunnen worden zoals het herstellen van je iPhone/iPad. https://www.appletips.nl/ios-11-bugs-problemen/

  Vragen en problemen kunnen jullie het beste stellen op https://genius.appletips.nl of rechtstreeks aan Apple. Apple Support kun je op deze manier rechtstreeks benaderen: https://www.appletips.nl/apple-support-raadplegen/

 • Gijs

  13 oktober 2017 om 14:53

  Na installatie van IOS 11.0.3 geen CarPlay meer mogelijk met mijn Seat: zowel de telefoon als auto zien elkaar, maar er kan geen verbinding worden gemaakt.

 • Aimee

  14 oktober 2017 om 13:21

  Na installatie van ios 11.0.3 staan meer dan de helft foto’s niet meer op mijn mobiel maar wel op mijn icloud via de laptop

 • Wesley Fabry

  14 oktober 2017 om 14:13

  @Gijs kan aan iOS of aan de auto liggen, verbindingen verbreken, eventueel herstellen naar fabrieksinstellingen en opnieuw proberen ben ik bang.

  @Aimee iCloud-fotobliotheek uitschakelen en weer inschakelen kan helpen. Dit doe je via Instellingen ▸ Foto’s ▸ iCloud-fotobibliotheek uit en weer inschakelen.

 • Marco

  16 oktober 2017 om 23:45

  Na de laatste update geen ringtone meer wanneer ik gebeld wordt en geen melding bij whatsapp bericht. In beide gevallen alleen trillen. IPhone 6 gebruikers: vergeet 11 en doe je ding probleemloos in 10.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!