13 juni 2014

Vaderdagtip: Koop een iTunes of Apple Store cadeaubon online

apple logo retina grijsIedereen kent ondertussen wel de iTunes cadeaubonnen van Apple waarmee je het tegoed op je iTunes Store account kunt aanvullen. Deze cadeaubonnen kun je kopen in verschillende winkels en supermarkten, maar je kunt ze ook online aanschaffen in de Online Apple- en iTunes Store.

Handig, want deze winkels zijn altijd open en is er de mogelijkheid om de cadeaubonnen per e-mail te versturen. Deze kun je dan zelf afdrukken of versturen naar de gelukkige. Wanneer je een cadeaukaart wil bestellen die vervolgens per e-mail dient verstuurt te worden, dan kun je terecht in de iTunes Store. Klik hier om de cadeaukaarten te raadplegen, bij deze kaarten kun je zelf de prijs bepalen en een persoonlijke tekst toevoegen.

itunesbon

Je kunt niet alleen voor de iTunes Store cadeaubonnen aanschaffen maar ook voor de Apple Online Store. Deze kun je zelf samenstellen tot een maximumbedrag van € 2000. Op deze manier kan de gelukkige zelf beslissen welk product hij wilt aanschaffen. De Online Apple Store cadeaubon wordt alleen per e-mail verstuurd.

applestorebon

Klik hier om een Apple cadeaukaart voor de Online Apple Store of iTunes store te bestellen. Naast e-mail kun je ook cadeaubonnen aanschaffen die vervolgens met de post worden verstuurd.Reacties


 • menno

  13 juni 2014 om 11:57

  Beste, ik heb bij betaalinformatie GEEN staan omdat ik altijd iTunes tegoed kaarten koop in de winkel. Nu heb ik per ongeluk op de knop gedrukt om iTunes tegoed te kopen en sindsdien krijg ik steeds de melding voeg betaalinformatie toe om iTunes tegoed te kopen als ik iTunes opstart. Ik heb alles al geprobeerd. iPhone uitzetten. Jullie app verwijderen en weer terugzetten. Uitloggen. Inloggen.

 • menno

  13 juni 2014 om 18:02

  Bedankt hè. Ik krijg die klote melding niet meer weg!!!!

 • Maurice Hooijmans

  13 juni 2014 om 20:51

  Of dat de mensen van Appletips hier iets aan kunnen doen, Menno. Jij bent zo dom om geen betaal informatie in te voeren bij iTunes, en dan via iTunes een cadeaukaart te kopen die er natuurlijk naar vraagt voor betaalinformatie.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!