7 februari 2017

ScreencastiOS: Verstuurd vanaf mijn iPhone uitschakelen

mail icon iOS

Iedereen met een iPhone, iPad of iPod Touch heeft het wel eens opgemerkt. Telkens wanneer je een e-mailbericht verstuurt wordt hier aan de boodschap 'Verstuurd vanaf mijn iPhone' toegevoegd. Wil je dit niet? Dan kun je dit heel eenvoudig uitschakelen.

De boodschap is standaard ingesteld op jouw iDevice en is onderdeel van iOS. Niet iedereen zit hierop te wachten, gelukkig kun je dit uitschakelen en kun je zelfs een tekst naar eigen wens toevoegen aan het einde van een e-mailbericht.

Verstuurd vanaf mijn iPhone uitzetten

• Open 'Instellingen'
• Navigeer naar 'Mail, Contacten, Agenda’ (Mail)
• Tik op de optie 'Handtekening

verstuurd vanaf mijn iphone uitschakelen op iPhone en iPad

Je hebt nu de keuze om de handtekening aan te passen voor 'Alle accounts' of 'Per account', wijzig hier de tekst 'Verstuurd vanaf mijn iPhone/iPad' naar eigen wens. Zo kun je deze voorzien van bijvoorbeeld emoji’s of een andere rijkere opmaak. Klik hier voor meer informatie. Sluit instellingen om de handtekeningen te wijzigen en vanaf nu te gebruiken.

Lees ook: De speciale ‘vandaag’ postbus activeren in iOS Mail


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


 • Chris Lasrman

  11 juli 2016 om 10:59

  Goede tip! :-)

  Zelf beschouw ik een dergelijke handtekening als een aanwijzing dat de gebruiker geen poging heeft ondernomen om zich het apparaat eigen te maken. (Eigenlijk zie ik de overeenkomstige handtekeningen van Android bijna nooit…)

  Of zou het toch ook een statussymbool zijn? (Dan is het wachten op de vervalsingen. “Sent from my iPad Pro” als handtekening op je goedkope priegelmobieltje…)

  Want wat zou je anders met die handtekening willen zeggen?

 • Albert

  20 juli 2016 om 14:59

  Wat een onzin Chris. Ik maak zakelijk gebruik van mijn telefoon en vind het prettig dat mensen weten dat ik mail vanaf mijn mobiele device.

Een reactie toevoegen: