21 oktober 2013

NieuwsWat kunnen we dinsdag van het Apple event verwachten? (#3)

goudenappel-apple-logoNog één nachtje slapen en dan weten we wat Apple voor ons in petto heeft. De afgelopen dagen hebben we al de nieuwe generatie iPad en iPad mini besproken. Vandaag zijn de andere apple producten aan de beurt die misschien wel morgen een update zullen krijgen.

Apple TV
Bij het afgelopen iPhone-event ontbrak de lancering van de nieuwe Apple TV, vele hadden namelijk verwacht dat het de ‘One More Thing’ van de dag was, maar 'helaas' het bleef alleen maar bij 2 iPhones en Elvis Costello. Volgens de geruchten mogen we morgen misschien een nieuwe Apple TV verwachten. Wat we van de nieuwe Apple TV mogen verwachten is momenteel nog niet bekend, waarschijnlijk zal deze een betere processor en misschien wel extra opslagruimte voor Apps, momenteel is er standaard 8GB opslagruimte beschikbaar. Dat Apple iets van plan is met de Apple TV is vrij duidelijk omdat er steeds meer extra diensten worden toegevoegd.

appletvbirds

iWatch

Een veelbesproken product in het geruchtencircuit is het Apple horloge, ofwel de iWatch. Komt hij er nu wel of niet? Niemand weet het zeker, echter heeft Apple de afgelopen maanden enkele stappen ondernomen. Zo hebben ze in meerdere landen de naam iWatch laten registreren en hebben ze afgelopen zomer het team voor de iWatch uitgebreid. Echter wijst het erop dat we momenteel de iWatch nog niet moeten verwachten en zal dit pas in 2014 plaatsvinden.

iWatch_appletips_nl

iPod

Of Apple de gehele iPod lijn ook dit jaar gaat aanpassen is momenteel nog niets over bekend. Aanstaande dinsdag moeten we in ieder geval geen nieuwe iPods verwachten. Bij de lancering van de iPhone 5s, hebben ook de iPod shuffle en iPod Nano de kleur Space Gray gekregen. Ook werd de iPod Touch voorzien van deze nieuwe kleur. Het is momenteel niet duidelijk of de iPod Touch wel een upgrade zal krijgen, vorige jaar werd wel tijdens het iPad evenement de iPod Touch voorzien van een upgrade, echter lijkt het er dit jaar op dat apple een jaartje zal overslaan.

ipodnanospacegray

Wat kunnen we nu echt verwachten?

Morgen kunnen we vast en zeker de opvolger van de iPad 4 retina en iPad mini verwachten, of deze nu wel of niet in het goud en met Touch ID zal zijn valt nog af te wachten. Daarnaast is de kans groot dat Apple de lanceringsdatum voor OS X 10.9 Mavericks bekend zal maken en wordt de nieuwe generatie MacBook Pro voorgesteld. Ook krijgen we meer details te weten over de nieuwe krachtpatser in de Mac lijn genaamd de Mac Pro.

Apple-iPad-5-Space-Grey-01

Apple heeft al meerdere keynotes live beschikbaar gesteld aan de hand van een stream. Afgelopen keynote (iPhone 5s) was dit niet het geval. Dit kan uiteraard te wijten zijn aan de krachtige streams die al werden gebruikt voor het iTunes Festival.

Of Apple nu morgen wel live zal streamen is momenteel nog niet bekend. Uiteraard kun je morgen onze liveblog volgen en achteraf alle details teruglezen hier op appletips. Klik hier om deel 1 terug te lezen, deel 2 vind je hier terug.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!