22 september 2015

WATCHwatchOS 2: Prachtige Timelapse wijzerplaten

Apple Watch icon voor klok

De Apple Watch is door watchOS 2 enkele wijzerplaten rijker, niet alleen kun je jouw eigen foto’s gebruiken als achtergrond, ook kun je kiezen voor prachtige timelapse-beelden van bekende steden.

De tijdsverloop wijzerplaten tonen enkele timelapse-beelden van een stad zoals Parijs, Londen, New York en Hong Kong, maar ook mooie plaatsen zoals het Mack Lake.

Wat deze wijzerplaat zo bijzonder maakt is het feit dat het 24uurs beelden zijn, wanneer je de tijd controleert op je Apple Watch krijg je timelapse-beelden van dat moment. Is het bij jouw avond, dan zal dit ook op je wijzerplaat zijn, ’s ochtends zie je de zonsopkomst, etc. een mooie en bijzondere toevoeging.

Tijdsverloop op de Apple Watch

De tijdsverloop wijzerplaat kun je activeren door de klok te openen, druk stevig op het Apple Watch scherm, veeg naar 'Tijdsverloop'. Staat deze er niet tussen, druk dan op de plus-knop, scroll naar 'Tijdsverloop’ en tik op de wijzerplaat (druk daarna nogmaals stevig op je scherm om de wijzerplaat aan te passen).

Hierna kun je de wijzerplaat aanpassen door op de knop 'Pas aan' te tikken, met behulp van de digitale kroon kun je een locatie kiezen. Het is niet mogelijk om complicaties toe te voegen aan deze wijzerplaten.

Lees ook: Een foto of album als wijzerplaat instellenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: