17 september 2016

WATCHwatchOS 3: Meer statistieken weergeven tijdens een Work-out

Apple Watch icon voor work-out

Naast het ontvangen van Meldingen zal de Apple Watch het meest gebruikt worden om je gezondheid in de gaten te houden. Zo is de Work-Out applicatie populair tijdens het sporten. Vanaf watchOS 3 heb je meer mogelijkheden in deze app zoals meerdere statistieken weergeven.

In vorige versies kon er slechts maar één item worden weergegeven op het scherm tijdens een work-out. Door naar rechts of links te vegen kon je de verschillende statistieken bekijken. Vanaf watchOS 3 kun je deze samenbundelen in één overzicht zodat je direct weet hoe je presteert.

Meer work-out statistieken weergeven

• Open de Apple Watch app op je iPhone
• Navigeer naar 'Mijn Watch'
• Selecteer 'Work-out' in de lijst
• Open de optie 'Work-outweergave'
• Vink de optie 'Meerdere metingen' aan

Meer statistieken weergeven in work-out

Vervolgens opent er een lijst met alle beschikbare Work-outs, de statistieken en metingen moet je per onderdeel aanpassen. Tik bijvoorbeeld op 'Buiten wandelen' en vervolgens op 'Wijzig'. Bovenaan bij 'Metingen' vind je de statistieken terug die de Apple Watch toont tijdens een work-out. Via de rode knop kun je ze verwijderen, met de groene knop voeg je ze toe en via de drie horizontale strepen kun je de volgorde wijzigen.

Tik op 'Gereed' om deze weergave te bewaren, herhaal dit voor alle work-outs. Wanneer je nu een sessie start worden de ingestelde statistieken weergegeven. Een work-out stoppen, pauzeren of vergrendelen kun je doen door naar rechts te vegen.

Lees ook: Scribble activeren op Apple Watch


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!