31 oktober 2016

WATCHwatchOS 3 en iOS 10: Gedetailleerde informatie over een Work-out bekijken

Apple Watch icon voor work-out

Met watchOS 3 is de Apple Watch functioneler geworden. Niet alleen maakt deze software de Watch sneller, maar ook nog eens handiger in gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld met het Dock direct je favoriete applicaties bekijken of openen.

Ook de Work-out applicatie is drastisch aangepast, deze werkt nauwkeuriger en is het mogelijk meerdere details op het scherm te tonen tijdens een work-out (meer info). Daarnaast kun je bijvoorbeeld de route van een fiets of loop work-out bekijken in Activiteit.

Activiteit toont gedetailleerde informatie over een Work-out

Wanneer je de Activiteit applicatie opent op je iPhone kun je via het tabblad 'Work-out' al je eerdere work-outs bekijken. Alle work-outs gemaakt met watchOS 3 of nieuwer tonen extra informatie en is de weergave van deze info overzichtelijker geworden.

gedetailleerde informatie over work-out bekijken

Uiteraard was het al mogelijk om de tijd, afstand, etc. te bekijken. Vanaf watchOS 3 worden hier nog extra gegevens toegevoegd zoals het hoogteverschil, weer en luchtvochtigheid. Bij fiets en loop work-outs wordt ook de route getoond (meer info). Heb je jouw work-out verdeeld in verschillende segmenten (meer info), dan worden deze ook hier weergeven.

Lees ook: Route van een work-out bekijken in Activiteit

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 10!
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 10 tips.

Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.Reacties


  • Joran

    31 oktober 2016 om 11:26

    Leuk en mooi grafisch weergegeven. Echter snap ik het delen niet helemaal. Als ik mijn “prestaties” wil delen via whatsapp of Facebook. Krijg ik een medaille te zien met #Applewatch. Geen prestatie te zien in mijn post. Wie weet hoe dit anders kan? Thanks alvast voor je reply.

  • Wesley Fabry

    31 oktober 2016 om 11:30

    @Joran het hangt er vanaf wat je deelt. Deel je een work-out dan krijg je inderdaad een cirkel te zien en in het kort een omschrijving van de work-out. Bijvoorbeeld: “ik heb 1,09KM buiten gewandeld, etc.”. Maar uitgebreide informatie wordt niet gedeeld. Deel je via het tabblad ‘Geschiedenis’ dan kun je de ringen delen. https://www.appletips.nl/resultaten-uit-de-activiteit-applicatie-delen/

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!