11 oktober 2016

WATCHwatchOS 3: Meerdere rondes (segmenten) toepassen tijdens een work-out

Apple Watch icon voor work-out

Met behulp van de Work-out applicatie op de Apple Watch kun je allerlei gegevens tijdens een oefening registreren. Zo worden ondermeer je hartslag, tijd, afstand, etc. geregistreerd.

Wanneer je een bepaalde sport beoefend, steeds hetzelfde rondje loopt of een oefening uitvoert is het misschien handig om de work-out op te splitsen in verschillende rondes zodat je ze achteraf met elkaar kunt vergelijken. Vanaf watchOS 3 is dit mogelijk en kun je een work-out opdelen in verschillende segmenten.

Meerdere rondes (segment) toepassen tijdens een work-out

Start een Work-out (meer info) /apple-watch-wordt-fit-met-de-work-out-app/ en dubbeltik op het scherm om een ronde af te sluiten en een nieuwe te starten. Je krijgt kort het segment te zien met de duur en en gemiddelde hartslag. De informatie kan per work-out afwijken.

Segment (meerdere rondes) toevoegen aan een work-out in Apple Watch

De work-out gaat verder met een nieuwe ronde, ook deze kun je weer afsluiten door dubbel te tikken. Een gedetailleerd overzicht van deze work-out met segmenten vind je terug in de Activiteit applicatie op je iPhone. Open deze en navigeer naar het tabblad 'Work-outs'. Open de work-out om de details te bekijken.

Lees ook: Meer statistieken weergeven tijdens een Work-out

Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!