10 maart 2015

WATCHWelke Apple Watch past het beste om jouw pols? Knip, plak en probeer!

groene apple watch

De Apple Watch is een feit! Vanaf 17 juli zal deze te koop zijn, helaas nog niet in België. Weet je al welke Apple Watch je graag wilt hebben? Als eerste moet je weten welke grootte je nodig hebt, het 38mm of 42mm model? Ook de horlogebandjes hebben verschillende afmetingen gebaseerd op de polsomtrek.

Het is op dit moment erg moeilijk om een keuze te maken, maar daar hebben wij een handige oplossing gevonden. Met behulp van de onderstaande papieren versie op ware grootte kun je kijken welke Apple Watch het beste bij je pols past. Lees vervolgens de strepen af op het bandje om te kijken welke afmeting bandje je nodig hebt.

Druk het PDF-document af (let op dat de vergoot/verklein optie in het printer venster is ingesteld op 100%), knip de Apple Watch uit, plak hem vast en draai hem rond je pols. Je kunt zelfs een uitsparing maken zodat je het bandje erdoor kunt steken voor een echt Apple Watch gevoel. Hierna heb je de Apple Watch op ware grootte en kun je beslissen welke voor jou het beste geschikt is.

Apple Watch DIY

Download: Papieren versie van Apple Watch

Lees ook: Een Apple Watch kopen

Alle horlogebandjes hebben een eigen of meerdere afmetingen, de gehele afmetingen gids kun je hier terugvinden in de Online Apple Store.

applewatchpapier

Met dank aan Quinten Mares voor het maken van de PDF!Reacties


  • iHansz

    10 maart 2015 om 14:11

    Oh cool, thx! :)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!