11 september 2012

Review: iWatchz, Een stijlvolle horlogeband voor je iPod Nano

De laatste generatie iPod nano is niet alleen populair vanwege zijn kwaliteiten als muziekspeler maar wordt ook veelvuldig gebruikt als trendy horloge. Eerder hebben we al verschillende horlogebanden mogen testen voor de iPod Nano van de 6e generatie, echter zijn we erg tevreden over de iWatchz die appelshop.com ons heeft aangeboden.

Dankzij het ingenieuze iWatchz clips systeem bevestig je de iPod Nano zeer eenvoudig aan de horlogeband. Met een handig schuifsysteem bevestig je de iPod Nano in de horlogeband en klikt hij vast. Door het inventieve clip systeem worden de randen van de iPod Nano niet afgedekt. Hierdoor heb je snel toegang tot alle opties van de iPod en blijft de dikte van de iPod ongewijzigd.

Je hoeft niet te rommelen met lastige bevestigingen of rubberen behuizingen zoals je dit wel moet doen bij bijvoorbeeld, de Lunatik. Opzich is de Lunatik een mooie horlogeband, echter wordt hierdoor de iPod dikker en groter. De iWatchz daarin tegen zorgt ervoor dat de iPod zijn originele dikte behouden en oogt veel mooier en strakker rond de pols.

Er zijn in totaal vier iWatchz horlogebanden beschikbaar in verschillende vrolijke en neutrale kleuren. De iWatchz Q, de iWatchz Q2, de iWatchz Timepiece en de iWatchz Elemetal. Het verschil zit hem in de kwaliteit en materiaal van de horlogeband.

iWatchz Q is gemaakt van eersteklas silicone, voelt zacht aan. Het beslag is van duurzaam doorschijnend en hypoallergeen polycarbonaat.

iWatchz Q2 is gemaakt van eersteklas silicone, voelt zacht aan. Het beslag is van hypoallergeen en verzilverd aluminium.

iWatchz Timepiece is gemaakt van eersteklas leer. Het beslag is van hypoallergeen en verzilverd aluminium.

iWatchz Elemetal is gemaakt van 100% roestvrij staal. Het beslag is van gepolijst edelstaal.

De dockconnector is geheel bereikbaar voor het opladen of te synchroniseren met iTunes. Ook de oortelefooningang blijft volledig toegankelijk. Je hoeft de iPod Nano niet los te koppelen van de horlogeband wanneer je deze wilt opladen of gebruiken.

De prijs is gelijk aan de kwaliteit van de horlogeband en varieert van €24,95 tot €84,99. appelshop.com heeft momenteel een iWatchz actie waarbij je bij elke aankoop een gratis iPod Nano screen protector bij krijgt. Erg handig want zo word je iPod niet beschadigd met krassen tijdens het gebruik als horloge. Bovendien is appelshop de goedkoopste in de Benelux meer informatie vind je terug op hun webpagina of hun facebook!

In samenwerking met appelshop.com mogen wij in totaal drie iWatchz verloten onder onze bezoekers. Het gaat hier om een bruine iWatchz Timepiece, een witte iWatchz Q en een zwarte iWatchz Q. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken en maken automatisch kans op de zwarte iWatchz Q. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van appelshop.com. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Deze actie is gesloten..

Proficiat aan onze winnaars: Anita T, Henk D en Sjoerd LReacties


 • Midas Kwant

  9 september 2012 om 10:24

  Coole actie!

 • Roger

  9 september 2012 om 17:24

  Super gemakkelijk.

 • Mike

  9 september 2012 om 19:07

  Prachtig!

 • Annie

  9 september 2012 om 20:21

  geweldig!

 • syltheboy

  9 september 2012 om 23:30

  Mooie actie!

 • Michael Verburg

  10 september 2012 om 9:14

  Weer zo’n geweldige actie van appletips!!

 • Sjoerd

  10 september 2012 om 14:45

  Gaaf! Deze wil ik wel winnen!
  Zo kan je je iPod echt als een horloge dragen en ook met hardlopen lijkt het me wel handig, met de Nike + app aan!

 • Antony

  11 september 2012 om 9:47

  Ik draag de IPod al een hele tijd als horloge, met de Timepiece, het enige nadeel zit in de IPod. om de tijd te zien moet je hem telkens aanzetten. Even wennen, maar werkt wel.

 • abdelkarim

  11 september 2012 om 12:12

  ziet er gelikt uit!!!

 • Joost

  13 september 2012 om 9:08

  Mooie actie. Muziek en bij de tijd, wat wil je nog meer?

 • Anneliefje

  14 september 2012 om 7:53

  met zo’n mooi horloge wil iedereen wel hardlopen! please please please send me a black One!

 • Don

  14 september 2012 om 22:44

  Timeless or more

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!