13 januari 2013

BodyGuardz Pure Glass: De ultieme bescherming voor je iPhone 5 scherm (Review)

De iPhone 5 kan geen goedkope gadget genoemd worden, daarom dat vele deze met de uiterste precisie willen beschermen tegen 'gevaren' van buiten af. De meeste schade die een iPhone kan oplopen zijn val- en krasschade, met deze gedachte kun je je iPhone 5 proberen te voorzien van een goede bescherming.

Er zijn tal van hoesjes en cases op de markt die de achterkant kan beschermen en de klap van een val grotendeels kunnen opvangen. Wanneer je nog opzoek bent naar een goede, effectieve bescherming van de voorkant van je iPhone en dus je scherm hebben wij misschien wel een interessant product. De Bodyguardz Pure Glass Premium, deze screenprotector beschermt het scherm tegen alle krassen en vuil.

De BodyGuardz Pure Glass is 0,44mm dik en is gemaakt van gehard glas. Dit is nog sterker dan bijvoorbeeld staal. Het glas is transparant en valt nauwelijks op en voelt tevens zacht aan. Uiteraard word je scherm net iets dikker, maar het scherm kan zonder problemen worden bediend (multitouch). Bekijk onderstaande video voor een kleine bescheiden demonstratie.

Bij de aankoop van ontvang je onderstaande producten:

• 1x Pure Glass
• 1x Alcohol schoonmaak doekje
• 1x Microvezel doekje
• 1x zwarte home button & 1x witte home button

De home button is een soort van stevige sticker die je op je thuisknop kan plakken, omdat de screenprotecor 0,44mm dik is beland je thuisknop in een gat, deze kun je perfect opvullen met de home button sticker. Deze plakt goed vast op je huidige thuisknop en laat bij het verwijderen geen lijmresten achter.

De BodyGuardz iPhone 5 Pure Glass protector is te koop bij appelshop.com voor een prijs van €36,50 (incl. verzendkosten)

Wij zelf hebben uiteraard deze screenprotector getest, een goede bescherming biedt hij zeker. Wonderbaarlijk is het bijzonder moeilijk om er een kras op te krijgen. Het enige nadeel is de dikte, misschien is het even wennen, maar je ziet duidelijk een dikke laag liggen op je scherm. De werking van het scherm wordt niet beïnvloed, je kan eenvoudig het scherm bedienen en de kleuren, helderheid enzovoorts leiden er niet onder. Bekijk onderstaande video of de ervaringen met deze screenprotector.

Meer informatie vind je terug op de website van appelshop inclusief een eigen review-video.

In samenwerking met appelshop.com mogen wij 1 BodyGuardz Pure Glass voor de iPhone 5 verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van appelshop. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Proficiat Christian W. met je gewonnen prijs!Reacties


 • Rob

  13 januari 2013 om 10:58

  Is er ook zo een screenprotector voor de iPod Touch 5?

 • sylvain thoni

  13 januari 2013 om 12:45

  Die is toch hetzelfde

 • klaas

  13 januari 2013 om 14:04

  Er is nog een veel betere, een meer complete bescherming voor de iPhone.
  Lifeproof beschermt je iPhone tegen krassen, deuken, breuken en is waterdicht.
  Het apparaat is nog steeds te bedienen terwijl de “hoes” er nog omheen zit.
  Er zijn bovendien houders voor op de fiets, aan je arm etc.
  zie: http://www.appletips.nl/review-lifeproof-extreme-case-voor-de-iphone-4s-doe-mee-en-win/

 • Christiaan

  13 januari 2013 om 14:51

  Nu nog zo iets voor aan de achterkant je en iPhone is helemaal veilig!

 • michel

  13 januari 2013 om 21:21

  Bodyguardz is perfect heb een full protector voor mijn iPhone 4S, geweldig gewoon.

 • Quint

  19 januari 2013 om 20:20

  Nee bestaat niet

 • Quint

  19 januari 2013 om 20:33

  Bestaat wandt ze kunnen het in allen maten snijde

 • Ans

  27 augustus 2014 om 19:28

  Ik heb nu inmiddels een half jaar deze geharde glasplaat op mijn ipad air zitten. Ik ben er erg voorzichtig mee, maar er zijn toch al verschillende hele kleine krasjes ontstaan op de glasplaat. Persoonlijk vind ik het enorm storend tijdens het lezen. De glasplaat zit wel mooi passend.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!