12 november 2014

YosemiteYosemite: FaceTime oproepen pauzeren

Facetime

Met behulp van FaceTime kun je gratis met iemand een video- of audiogesprek voeren via je Mac naar een andere Mac of iOS apparaat die FaceTime ondersteunt. Op deze eenvoudige manier kun je met iedereen contact houden, waar dan ook ter wereld.

Echter kan het voorkomen dat je tijdens een gesprek even iets kleins moet doen, je kan er dan voor kiezen het gesprek te beëindigen, maar sinds OS X Yosemite kun je ook pauzeren op een wel heel eenvoudige manier.

Plaats je muisaanwijzer op het FaceTime venster op je Mac zodat de knoppen en knoppenbalk geactiveerd wordt. Vervolgens kun je in de knoppenbalk van het venster klikken op het gele bolletjes (minimaliseren).

facetime pauzeren

Zodra je hierop klik wordt het venster geminimaliseerd en het gesprek wordt automatisch gepauzeerd. De persoon aan de andere kant van de lijn krijgt de boodschap 'Pauze' te zien in zijn of haar venster.

Het gesprek hervatten kan door in het Dock het venster weer open te klappen en te activeren. Onmiddellijk wordt het FaceTime gesprek hervat. Is de schermvullendeweergave actief? Dan moet je deze eerst afsluiten voor je het gesprek kunt minimaliseren (pauzeren).

Meer over OS X Yosemite kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!