5 december 2013

Mavericks10.9: Bepaal zelf de snooze-tijd van een herinnering

HerinneringenSinds OS X 10.8 Mountain Lion is de herinneringen applicatie toegevoegd aan OS X. Deze maakt mogelijk om de melding van een herinnering te ontvangen in je berichtencentrum en is het zelfs mogelijk om deze te snoozen.

Dit kun je vrij eenvoudig doen door wanneer de melding verschijnt op de knop ‘snooze’ te drukken of met behulp van een swipe beweging naar rechts over de melding. Hierdoor zal je na 15 minuten weer opnieuw de melding ontvangen. Sinds OS X Mavericks is dit gedrag aangepast en kun je de herinnering snoozen voor 1, 5, 30, 60 of zelfs voor een week. Hoe je dit precies doet kun je hieronder terugvinden.

snooze uitstellen

Druk, Zodra een notificatie van een herinnering verschijnt op je scherm, op de snooze-knop en houd deze ingedrukt. Vervolgens zal er een pop-up menu verschijnen waar je de keuze hebt tussen verschillende tijden gevarieerd van 1 minuut tot 1 week. Op deze manier kun je zelf de snooze-tijd van een herinnering instellen en beheren. Het is helaas nog niet mogelijk dit al standaard te gebruiken.

Meer over Mavericks kun je hier terugvinden.Reacties


  • Mondo

    5 december 2013 om 10:08

    Bedankt. Fijne tip!

  • Davey

    5 december 2013 om 12:23

    Handig voor de luie mensen onder ons;).

Een reactie toevoegen: