2 december 2013

Mavericks10.9: Boeken toevoegen aan de verlanglijst in iBooks

ibooks osx retina iconNet zoals bij de de Mac App Store en iTunes kun je in de iBooks applicatie ook een verlanglijst samenstellen. Wanneer je in de iBooks Store zoekt naar leuke boeken kom je vast wel iets tegen dat je graag wilt downloaden. Wanneer je saldo het niet toelaat om direct het boek aan te schaffen, dan kun je deze ook toevoegen aan de verlanglijst.

Deze toepassingen kan ook handig zijn wanneer je gebruik maakt van een openbaar netwerk of mobiel internet, op deze manier kun je toekomstige aankopen in de verlanglijst plaatsen. Op een later tijdstip kun je dan het boek raadplegen om te downloaden. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open iBooks
• Klik op ‘iBooks Store’
• Navigeer naar een boek die je wilt toevoegen
• Klik naast de prijs op het driehoekje
• Selecteer de optie ‘Voeg toe aan verlanglijst’

toevoegenaanlijst

Het boek wordt nu onmiddellijk toegevoegd aan de verlanglijst, uiteraard kun je hier zoveel boeken aan toevoegen als je zelf wil. Om vervolgens de verlanglijst te raadplegen dien je terug te keren naar de beginpagina van de iBooks Store.

verlanglijstbook

Dit doe je door in de navigatiebalk op het tabblad ‘Uitgelicht’ te tappen, via de optie ’Snelkoppelingen’ kun je onmiddellijk op de optie ‘Mijn verlanglijst’ klikken om deze te openen. Hier vind je het overzicht terug en kun je ze uiteraard onmiddellijk aanschaffen. Een boek verwijderen kan door op het kruisje te klikken wanneer je de muisaanwijzer op het boek plaats. Helaas is deze optie (nog) niet te gebruiken in iOS.

Meer over iBooks kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!