2 december 2013

Black Friday Mac bundel 2013 met 11 top applicaties (88% korting)

mac app store retinaBlack Friday, de dag na Thanksgiving Day wordt traditiegetrouw gevierd met een hoop kortingen voor verschillende producten. Zo kun je in de Online Apple Store een hoop producten met een mooie korting aanschaffen.

Wanneer je opzoek bent naar handige en leuke Mac applicaties voor een prikkie is er goed nieuws, want je kunt nu tot 10 december de Black Friday Mac bundel 2013 met 11 top applicaties waaronder Gemini, DiskAid, Star Wars®, MotionComposer, Mac Internet Security 2013 aanschaffen. Alle informatie lees je hieronder terug of koop nu direct deze bundel met 88% korting!

DiskAid

DiskAid is een applicatie die het mogelijk maakt om het bestandsysteem van je iPhone, iPod Touch of iPad te benaderen via de USB kabel. De applicatie bied toegang tot zowel de Media die aanwezig is op je iDevice als de Root partitie (systeembestanden). Op eenvoudige wijze kan je bestanden uitwisselen en mappen aanmaken op je iDevice doormiddel van de drag en drop of de knoppen in de menubalk.

Pagico
Al je notities, lijsten, taken, contactgegevens, projecten, agenda, enzovoorts in één applicatie, het kan! Met behulp van de App ‘Pagico’ kun je al deze taken uitvoeren in één handige applicatie. Vanaf nu heb je al jouw gegevens gegroepeerd en kun je snel alle toekomstige afspraken en taken bekijken. Ideaal voor professioneel of persoonlijk gebruik.

Mac Internet Security 2013
De Mac blijft nog steeds één van de veiligste computersystemen op deze wereld, maar helemaal virus-vrij zijn ze uiteraard niet. Dit konden we allemaal het afgelopen jaar zien tijdens een aantal malware aanvallen. Je bent dus niet immuun voor aanvallen op het netwerk en malware. Er zijn helaas mensen die dag en nacht proberen OS X en het netwerk in gevaar te brengen en eventueel persoonlijke gegevens trachten te stelen. Wanneer je deze Mac bundel aanschaft krijg je 1 jaar lang de Mac Antivirus software van Intego en zal deze je beschermen tegen de nodige gevaren van buitenaf.

Gemini
Met Gemini kun je snel en eenvoudig Finder scannen op dubbele onderdelen. Bovendien kan de applicatie automatisch dubbele onderdelen verplaatsen naar een externe harde schijf waardoor je deze achteraf toch nog kan raadplegen.

Data Backup 3
Data Backup 3 is een krachtige applicatie die je toelaat om eenvoudig een back-up te maken van al jouw gegeven om deze later weer te gebruiken om te herstellen. Je kan makkelijk aangeven welke mappen, bestanden, enzovoorts er dienen worden gesynchroniseerd en je kunt zelf een tijdschema samenstellen. De Back-ups kunnen lokaal, extern of op CD/DVD worden bewaard. Daarnaast kun je ze met de applicatie snel terugplaatsen op je oude of nieuwe Mac.

PopClip
In OS X heb je twee manieren om te kopiëren, te plakken en te knippen. Je kunt hiervoor de muis gebruiken, door met de secundaire muisklik op een tekst te klikken of je kunt hoervoor toestcombinaties gebruiken. Het bedrijf Pilotmoon heeft hier een hele handige oplossing voor gevonden namelijk de applicatie PopClip. Met behulp van deze applicatie kun je kopiëren, plakken en knippen op dezelfde manier als in iOS.

Maar... er is nog meer!
Naast de zes bovenstaande applicaties krijg je in deze bundel nog eens vijf coole applicaties waaronder het Star Wars® spel Knights of the Old Republic. De grappig applicatie CrazyTalk7 om leuke stemmetjes en animaties mee te maken. De handige MotionComposer app om je eigen HTML5 en flash content samen te stellen voor iedere webpagina. Hou alle systeemprocessen nauwkeurig in de gaten met de tool 'iStat Menus 4’ en ontvang ook nog eens een nieuwe calculator op je Mac dankzij de app Numi 2.

Al deze zes applicaties hebben samen een waarde van $419, maar kunnen nu tijdelijk worden aangeschaft voor slechts $49,99 (€37)! Klik hier om onmiddellijk deze bundel aan te schaffen.Reacties


 • GerardvanGummigalgen

  25 november 2013 om 22:18

  Wat een flutaanbieding, de meeste applicaties heb je helemaal niets aan.

 • Eric

  26 november 2013 om 7:48

  Thanks voor deze tip! Erg handige bundel dit keer

 • Robert-Jan

  27 november 2013 om 17:28

  Kunnen we vrijdag ook korting op hardware verwachten?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!