3 december 2013

iOS 7Whatsapp voor iOS 7 vanaf nu beschikbaar

whatsapp-ios-7-iconEindelijk is het dan zover, we hebben er even moeten op wachten, maar de ontwikkelaars uit het WhatsApp-team hebben dan eindelijk de applicatie voorzien van een nieuwe look. De nieuwe versie ziet er erg strak uit en is er gekozen voor een witte achtergrond met daar standaard blauwe kleur voor knoppen en links.

Verrassend en ergens ook wel jammer, want WhatsApp wordt nu eenmaal gekenmerkt door zijn typische groene kleur. Echt veel nieuwe features heeft de applicatie echter niet gekregen, want in deze update staat vooral de visuele aanpassing van de interface centraal.

Veel gebruikers schrikken nu al bij het idee dat WhatsApp erg clean is geworden, maar geen paniek. Je kan nog steeds je chat-achtergrond aanpassen via WhatsApp ▸ Instellingen ▸ Chatinstellingen ▸ Achtergrond.

ws7

Naast de nieuwe look zijn er een aantal nieuwe meldingstonen toegevoegd aan het bestaande assortiment en kun je met behulp van zendlijsten één bericht naar meerdere personen versturen. Ook in deze applicatie worden de avatars vanaf nu rond weergegeven, een aanpassing die we steeds vaker terugzien in het sociale media circuit.

WhatsApp is gratis te downloaden in de iOS App Store. Het eerste jaar kan deze gratis gebruikt worden, daarna dien kun je voor slechts €0,79 per jaar de dienst gebruiken.

WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerCategorie: Social Networking, Utilities
Ontwikkelaar: WhatsApp Inc.
iPhone  4+  143 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • chris op

  3 december 2013 om 9:54

  In de metro van Amsterdam weinig internet ontvangst. Dus ik d8 ga ff whatsappen op men. 5s toen had hij hem al automatisch ge-update!!!!

 • Dademira

  4 december 2013 om 14:03

  Vind het een hele verbetering alleen de kleur van het icoontje vind ik iet wat te fel om mooi aan te sluiten bij IOS7 maar dat is persoonlijk. Verder erg strak vorm gegeven!

 • Nic

  4 december 2013 om 21:35

  Heb wel veel last van lag in de app, weet niet hoe dat gaat worden op mijn 5s

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!