31 december 2014

12 Days of Christmas: Glazen Pavoscreen gorilla screenprotector voor iPhone 6 (plus)

12dayspostbanner6

Screenprotectors van glas zijn een ware hit! Maar iedereen die een iPhone 6 (plus) heeft, weet ondertussen dat de screenprotectors voor dit toestel niet helemaal de voorkant van de iPhone bedekken. Erg vervelend door de opstaande rand waar al snel vuil tussen komt en langzaam los laat. Als enige Fabrikant heeft de Pavoscreen een zogenaamde edge to edge screenprotector vervaardigd, welke het hele scherm bedekt van de iPhone 6 (Plus).

Door het gebruik van Gorilla ultradun verhard glas wordt de kracht absorptie van het iPhone scherm versterkt. Het gehele oppervlak van de screenprotector is 96% transparant. De screenprotector is aan de achterzijde voorzien van een absorberend materiaal waardoor de screenprotector zich perfect hecht aan het scherm van je iPhone. Meer informatie over de 'Pavoscreen gorilla screenprotector' kan je vinden bij de Nederlandse Distributeur van dit product: DigiTrading.nl

De Pavoscreen bestellen? Dat kan via onderstaande webshops:
Pavoscreen
PDAshop

12 Days of Christmas

appletips.nl sluit 2014 in stijl af met een ’12 Days of Christmas’ actie, al onze bezoekers maken vanaf 26 december 2014 tot en met 6 januari kans op fantastische prijzen! In samenwerking met DigiTrading mogen wij vandaag 2 zwarte en 2 witte Pavoscreen gorilla screenprotectors verloten onder onze bezoekers. Vul voor morgen 12:00 uur het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Uit alle inzendingen worden de winnaars geselecteerd, deze ontvangen een persoonlijk bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Proficiat aan de winnaars: Hans van Geffen, Serena Cloos, Pascal De Vries en PK Blankendaal! Jullie hebben een persoonlijk bericht ontvangen.Reacties


 • Robin

  31 december 2014 om 12:06

  Alweer een mooie actie van appletips

 • Serena

  31 december 2014 om 12:19

  Oeh, dat ziet er wel heel goed uit!!! Leuke actie…

 • Maurice Hooijmans

  31 december 2014 om 13:07

  Nou net nodig!

 • Sylvan

  31 december 2014 om 13:25

  Ik heb meegedaan, maar heb zelf een iPhone 6 Plus.

 • Leo

  31 december 2014 om 14:04

  Ik heb meegedaan , heb geen Iphone 6 maar als ik win koop ik hem

 • Peter

  2 januari 2015 om 19:49

  Let even op. Ik heb geprobeerd de pavoscreen te bestellen bij pavoscreen.nl. Daar hangt volgens mij een luchtje aan. Als je uiteindelijk na het doorlopen van het bestelproces via paypal wilt betalen, lukt dat niet. Er gebeurt helemaal niets als je op ‘betalen’ klikt (Paypal biedt bescherming bij betalingen die niet goed verlopen). Als je via iDeal wilt betalen, ga je wel direct keurig naar de site van je bank om te betalen. Dat bevalt me helemaal niet. Daarnaast is de pavoscreen € 10,- goedkoper dan bij de PDA-shop. Ook al heel opvallend. Pavoscreen.nl is onderdeel van asiadireqt. Ik heb uiteindelijk de € 10,- extra betaald en veilig via de PDA-shop gekocht en mijn account bij pavoscreen.nl aangepast naar fictieve email en naw-gegevens (je kunt het account namelijk niet verwijderen). Misschien niks aan de hand, maar vond het wel allemaal heel vreemd……

 • J. Hubers

  2 januari 2015 om 23:27

  Beste Peter, wij begrijpen je bericht en wantrouwen, gezien je PayPal ervaring. We weten niet precies wat er mis is gegaan. Misschien had je een andere browser soelaas geboden. Wij hebben gisteren, de dagen ervoor en zelfs vandaag meerdere PayPal en iDeal bestellingen gekregen. Tot nu toe hebben we meer dan een paar honderd klanten naar tevredenheid bediend met Pavoscreen. Over de domeinnaam; wij hebben een multishop concept, waarvan Pavoscreen onderdeel is en bijvoorbeeld ook nooladers.nl. wij zouden onze eigen ruiten ingooien als we niet zouden uitleveren of een slechte service zouden bieden. We zijn juist zeer blij met de vermelding op appletips.nl. Dit willen we uiteraad wel waarmaken. Nogmaals, maak je geen zorgen. We zijn een eerlijke club waarbij service en snelle levering hoog in het vaandel staan. Mochten er nog vragen zijn, mail me dan op info@pavoscreen.nl. Met vriendelijk groet. J. Hubers.

 • J. Hubers

  2 januari 2015 om 23:38

  P.S. Over het prijsverschil, ik denk dat het verschil hem zit in overhead kosten. PDAshop is onderdeel van een grotere organisatie.

 • S. Wiffrie

  14 april 2015 om 19:02

  Heb net de pavoscreen Gorillaglass Screenprotector Edge to Edge voor de iphone 6 zilver binnen gekregen. De bestelling is snel gekomen heb dit in het weekend besteld en is dinsdag binnen gekomen (snelle service en goed verpakt) Alles zit netjes verpakt zoals het hoort een zacht doekje, alcohol doekje, plastic schraper voor luchtbubbels, tape voor pluisjes te verwijderen en een handleiding. Het was heel makkelijk aan te brengen zoals op de video en de luchtbubbels wrijf je er zo uit. Conclusie ben zeer tevreden met dit product en voelt heel sterk aan.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!