5 december 2014

adv5 essentiële apps voor een relaxed weekend

Weekend! Het moment om even helemaal tot jezelf te komen na een drukke werkweek vol prikkels en deadlines. Sommigen zullen actief aan het gamen slaan, anderen zullen erop uit trekken, maar ook vanuit je luie stoel kun je heerlijk relaxed het weekend doorkomen.

Het enige dat je nodig hebt is een smartphone of tablet! Met deze fantastische apps wordt je weekend wel heel relaxed. En het mooie is dat de meeste apps gratis zijn!

Headspace

Enorm hip op dit moment en dat is niet voor niets. De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met een Boeddhistische monnik en is zelf de inspiratie geweest voor het boek 'Meditation Journey – 10% Happier' van Dan Harris. De app is niet gratis, maar wel gratis uit te proberen.

Zie het als een lidmaatschap voor de sportschool, waar je ook voor moet betalen en met deze app krijg je echt waar voor je geld. De 10 minuten durende meditatiesessies (die op dagelijkse basis worden geüpdate) brengen je in een totale staat van rust. Heerlijk om alle drukte te vergeten en jezelf terug te vinden. Het probeerpakket bevat 10 gratis sessies. Wedden dat je meteen verkocht bent?! Hup, naar de app-store en uitproberen!

Headspace: Guided Meditation
Headspace: Guided MeditationApple Watch app
Categorie: Health & Fitness, Productivity
Ontwikkelaar: Headspace meditation limited
iPad & iPhone  4+  93 MB DOWNLOAD GRATIS

Poker Stars

Poker Stars is ’s werelds grootste speler op de markt van online pokergames. Het bedrijf biedt ook een reeks interessante Apps zoals de Poker Stars TV-app met gratis nieuws en video's en de gratis Poker Stars Poker-app. De naam zegt het al; poker is het spel waar het allemaal om draait.

De laatste jaren wordt poker wereldwijd door miljoenen liefhebbers op dagelijkse basis gespeeld en met de Poker Stars-app speel je 24/7 waar en wanneer jij dat wilt. Je neemt eenvoudig deel aan echte cash-games, je beheert je banktegoed ook met de app en de 'quick seat' functie zorgt ervoor dat je snel een potje Texas Holdem kunt spelen. De app is mooi vormgegeven, de bediening is erg prettig en de opzet is helder. Pokeren vanuit je luie stoel! Wie had dat gedacht. En misschien verdien je ook nog een leuk centje bij zodat je jouw weekend heerlijk kunt afsluiten.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Luisterbieb

Boeken halen in de bibliotheek is zo 2003. Tegenwoordig is alles digitaal verkrijgbaar; van muziek en games tot films en ook boeken! Naast het assortiment boeken dat verkrijgbaar is via de App Store biedt ook de Luisterbieb-app een ruim assortiment boeken. Luisterboeken wel te verstaan en de meeste zijn gratis! Of het nu gaat om kerstgedichten of klassiekers als Reinaart de Vos; in de Luisterbieb vind je het.

LuisterBieb
LuisterBiebCategorie: Books
Ontwikkelaar: Stichting Bibliotheek.nl
iPad & iPhone  4+  30 MB DOWNLOAD GRATIS

Yoga Nidra

Yoga Nidra Meditatie staat garant voor heerlijke diepe ontspanning. Deze app biedt 3 gratis programma’s van 7, 18 en 25 minuten aan Yoga Nidra-plezier. Het volume van de achtergrondmuziek is bij te stellen zodat je de stem harder of juist zachter kunt laten uitkomen. Wie op dagelijkse basis een sessie doet, zal snel merken dat je meer rust in je hoofd krijgt, beter kunt focussen en dat je over het algemeen meer ontspannen bent en beter met stress kunt omgaan. Je slaapt beter, je lichaam kan zich beter herstellen en je immuunsysteem verbetert. En dat allemaal met dit gratis programmaatje. Download de app en start dit weekend nog.

Deep Relaxation - Yoga Nidra Lite
Deep Relaxation - Yoga Nidra LiteCategorie: Medical
Ontwikkelaar: Elizabeth Papadakis
iPad & iPhone  4+  82 MB DOWNLOAD GRATIS

Appie

De Appie-app; deze mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Of je nu opzoek bent naar een leuk recept of boodschappen wilt bestellen vanuit je luie stoel, de Appie-app biedt het. Vanuit de receptenvinder maak je eenvoudig een boodschappenlijstje waarmee je vervolgens snel online je boodschappen kunt bestellen. Ze bezorgen ook thuis, dus je hoeft er de deur niet voor uit! Dat is pas ontspannen, want zo heb je meer tijd voor Yoga, Poker en luisterboeken.

Appie van Albert Heijn
Appie van Albert HeijnCategorie: Shopping, Utilities
Ontwikkelaar: Albert Heijn B.V.
iPad & iPhone  4+  77 MB DOWNLOAD GRATIS

Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!