29 augustus 2016

NieuwsApple nodigt pers uit voor speciaal event op 7 september

Pink red apple logo

Apple heeft zojuist de pers uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst op 7 september aanstaande. Dit event zal plaatsvinden in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco, dit om 19.00 uur Nederlandse tijd. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dan de volgende generatie iPhone en Apple Watch 2 voorgesteld.

Net zoals voorgaande keynotes zal het volledige event live te volgen zijn op de iPhone, iPad, iPod en desktop via deze pagina en via de speciale event app op de Apple TV.

Ieder keer weer krijgt het event een speciale naam, ditmaal is dat: "See you on the 7th". Deze kan duiden de nieuwe iPhone 7, ook de cirkels (bokeh-effect) geven waarschijnlijk een hint naar de vernieuwde dual-lens camera voor de iPhone 7 Plus. De diep zwarte achtergrond kan duiden op een OLED-scherm voor de iPhone.

Apple speciaal event iphone 7

Kom in de stemming voor het Apple event op 7 september met deze 'See you on the 7th' Wallpaper voor iPhone, iPad, iPod Touch en Mac (klik hier).

Speciaal event op 7 september

Zoals gewoonlijk zal Apple tijdens dit event nieuwe iOS functies vermelden speciaal voor de nieuwe generatie iPhone en krijgen we te horen wanneer we de nieuwe software-updates kunnen downloaden. Waarschijnlijk zal dit voor iOS 10 en watchOS 3 14 september zijn, macOS Sierra en tvOS 10 waarschijnlijk eind september.

Lees ook: Kom alles te weten over iOS 10 en macOS sierra

De laatste iPhone 7 geruchten op een rijReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!