13 juli 2016

Meerdere accounts gebruiken in Facebook Messenger

facebook messenger logo icon

Sinds vorige week is het mogelijk om meerdere accounts te gebruiken in de Facebook Messenger applicatie. Dit is vooral handig wanneer een iPad of andere toestel wordt gedeeld met meerdere personen.

Eerder dit jaar heeft Facebook de gebruiker verplicht Facebook Messenger te installeren om gebruik te kunnen maken van de chatdienst. Personen kunnen niet meer via de webinterface of Facebook app chatten wanneer deze zich op een mobiel apparaat bevinden. Door meerdere accounts toe te kunnen voegen wilt Facebook de eindgebruiker tegemoet komen.

Meerdere accounts toevoegen aan Facebook Messenger

• Open de Messenger applicatie (iOS of Android)
• Navigeer naar het tabblad 'Ik'
• Tik op de optie 'Van account wisselen'
• Tik op de plus-knop om een nieuw account toe te voegen

Meerdere accounts gebruiken in Facebook Messenger

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Tik op 'Ok', je hebt nu de mogelijkheid om het wachtwoord te onthouden of niet. Dit houdt in dat wanneer je wisselt van account je wel of geen wachtwoord moet invullen. Als het account is toegevoegd aan de app, kan je deze of een ander account gebruiken door snel te wisselen via: Messenger ▸ Ik ▸ Van account wisselen.

Hoe een account verwijderen?

Je kunt alleen een account verwijderen dat niet is aangemeld. Zorg ervoor dat je aanmeldt met een ander account zodat je het account dat je wilt verwijderen kan wissen. Navigeer naar Messenger ▸ Ik ▸ Van account wisselen en veeg van rechts naar links over het account dat je wilt wissen. Tik vervolgens op de knop 'Verwijder' om deze definitief te verwijderen uit de app.

Lees ook: Nieuwe emoji’s van FB Messenger uitschakelenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!