24 maart 2011

AddressBookSync: Facebook synchroniseren met het OS X Adresboek

AddressBookSync is een freeware applicatie waarmee je profiel foto's en andere gegevens van je Facebook contacten kan synchroniseren. AddressBookSync is een handig hulpmiddel om bijvoorbeeld de profielfoto's van je Facebook contacten snel bij te werken in je OS X Adresboek.

Om gebruik te kunnen maken van de applicatie dien je deze bij de eerste start te autoriseren op Facebook. Hierna zal AddressBookSync proberen je Facebook contacten te matchen met de contactpersonen in het Adresboek.

Na het vinden van een match heb je de keuze om contactpersonen individueel te selecteren voor synchronisatie. Met behulp van control+klik kun je per contactpersoon opgeven welke gegevens je wilt synchroniseren, je hebt de keuze uit: profiel foto, geboortedatum, huidige locatie en Facebook profiel url.

De synchronisatie van telefoonnummers of e-mailadressen wordt door Facebook om privacy en veiligheidsredenen niet toegestaan.

AddressBookSync is een freeware applicatie en kun je downloaden op:

http://danauclair.com/addressbooksync/

En natuurlijk heeft ook appletips een fanpage op Facebook:

http://www.facebook.com/appletipsReacties


 • Léon Dekkers

  24 maart 2011 om 9:01

  Deze sync van foto’s lukt ook prima via de Facebook app op de iPhone. Daarna even de iPhone aan de iMac hangen en klaar!

 • Eddy

  24 maart 2011 om 9:57

  iemand de privacy voorwaarden gelezen en begrepen? Aangezien ervoor gewaarschuwd wordt, vraag ik mij af of je vrienden er allemaal wel even blij mee zullen zijn… wat zal FB met al die info gaan doen?

 • Marten

  13 september 2011 om 20:21

  Niet gebruiken!
  Hij veranderd alle verjaardagen.. volgens mijn eigen adresboek ben ik opeens twee dagen eerder geboren.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!