13 juni 2017

AirPano City Book: Steden verkennen op een unieke manier

airpano city book logo

In de App Store zijn er een hoop apps terug te vinden die je meer vertellen over bepaalde steden en landen. AirPano City Book is daarentegen wel een uitblinker. AirPano is een interactief boek/app met grote uitklapplaten van steden zoals New York, Parijs, Barcelona, Dubai en Shanghai. De bladzijden in het boek vouwen zich uit en kun je tot in de kleinste details inzoomen en de steden bekijken.

De app bevat een hoop virtuele tours waarbij je in 360 graden de steden van bovenaf in vogelvlucht kunt bekijken. Tijdens je tocht krijg je allerlei tips en weetjes over de verschillende bezienswaardigheden. De app bevat maar liefst 300 van deze unieke panorama's en is zeker de moeite waard. AirPano City Book is te koop voor € 3,49 in de iOS App Store, maar is nu tijdelijk gratis via de officiële Apple Store applicatie.

airpano city book gratis downloaden via App Store

AirPano City Book gratis downloaden

Download de Apple Store applicatie. Open de applicatie en tik op 'Ontdekken' in de navigatiebalk. Scroll naar beneden tot je de AirPano applicatie ziet verschijnen. Let goed op, want hij zit een beetje verstopt. Tik op de app en vervolgens op 'Download nu gratis'.

Onmiddellijk word je naar de App Store gebracht, log in met je Apple ID, daarna zal er een code ingeruild worden zodat je de applicatie gratis kunt downloaden. AirPano City Book is alleen via de Apple Store applicatie gratis te downloaden tot en met 15 juli 2017.

Bekijk ook: Vandaag gratis/afgeprijsd in de iOS App Store

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  71 MB DOWNLOAD GRATIS

AirPano City Book
AirPano City BookCategorie: Travel, Entertainment
Ontwikkelaar: CONCEPT360 GmbH
iPad & iPhone  4+  517 MB DOWNLOAD  € 3.49






Reacties


Een reactie toevoegen:



Do NOT follow this link or you will be banned from the site!