11 mei 2012

App Match: Memory spelen met Apps op je iPhone

Het spel 'memory' bestaat inmiddels al een hele tijd, maar is nog steeds razend populair. In App Match hebben ze dit spel in een nieuw jasje gestoken voor de iPhone of iPod Touch, zo speel je App Match met icoontjes van bekende apps in de App Store. App Match ligt al een aantal dagen in de digitale schappen van iTunes, en we zijn er inmiddels verslaafd aangeraakt.

App Match is gemaakt door Midas Kwant, Yakim van Zuilen en Damiaan Twelker, ook bekend van andere applicaties voor de iPhone zoals Inside iOS 5, Photowall en Appwall. Het spel heette eerst 'App Memory' totdat Apple dit afkeurde vanwege de naam 'Memory' die in handen is van ravensburger. Gelukkig is dit spel uiteindelijk toch nog door de keuring heen gekomen, en het resultaat mag er wezen.

In het spel zitten 3 niveau's waarmee je kunt spelen: Easy, Medium en Hard. Hoe hoger het niveau, hoe meer setjes je moet creëren, ook gaat de snelheid per level omhoog. Ook kun je de zogenaamde 'Power ups' mode inschakelen, hiermee worden bijvoorbeeld kaartjes omgedraaid zonder dat je ze aanraakt, of wordt de tijd even stopgezet.

Verder kun je nog verschillende badges verdienen via Game Center, dat is ingebouwd in het spel. Ontwikkelaar Midas Kwant heeft laten weten dat er binnenkort een update komt met nog meer app icoontjes en multiplay functie.

Het spel is gratis te downloaden in de iOS App Store en is geschikt voor iPhone en iPod Touch met iOS versie 5 of hoger.


Reacties


 • Dirk

  14 mei 2012 om 15:57

  Megamori is ook een leuk (en uitdagend) memory-achtig spel. Je moet tegels met hetzelfde aantal stippen bij elkaar zoeken, in zo min mogelijk stappen.

  Zie: http://itunes.apple.com/nl/app/megamori/id502404694?mt=8

 • raoul

  5 juni 2012 om 15:34

  hoi joey, mag ik een foto van jou gebruiken for artikeltje op mijn blog?
  Die hee ik via google heb gevonden: mail me even dan laat ik je zien welke.
  dank alvast!

Een reactie toevoegen: